Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η Ιωάννα στο δικαστήριο για τον 40χρονο άνδρα

 
Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η Ιωάννα στο δικαστήριο για τον 40χρονο άνδρα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ενημερώθηκε: 30/09/21 - 17:19

Την κλήτευση από το δικαστήριο δύο ακόμη προσώπων που φέρονται να είχαν επικοινωνία με την 37χρονη κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι που εξαπέλυσε σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ζήτησε ο συνήγορος του θύματος, Απόστολος Λύτρας,

Ο κ. Λύτρας είπε στο δικαστήριο πως ο ένας από τους δύο μάρτυρες που ζητά να κληθούν, μέσω δικηγόρου του, «έχει αναφέρει ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να παρακολουθεί το θύμα και να την προμηθεύσει με βιτριόλι. Αυτά τα γνωρίζουμε από πληροφορίες και από τη δικογραφία».

Το δεύτερο πρόσωπο που ζητά η Πολιτική Αγωγή να κληθεί, είναι μία γυναίκα που επίσης φαίνεται να είχε επικοινωνίες με την κατηγορούμενη σε επίμαχους χρόνους. Τα δύο πρόσωπα δεν έχουν καταθέσει σε κανένα στάδιο της υπόθεσης.

«Ζητάμε από το δικαστήριο να κληθούν για να δούμε αν υπήρχε βοήθεια προς την κατηγορούμενη χωρίς να υπονοούμε ότι υπάρχει θέμα συνεργίας» διευκρίνισε ο κ. Λύτρας.

Νωρίτερα κατά την εξέτασή της η Ιωάννα απάντησε και για τον 40χρονο άντρα που είχε σχέση με την κατηγορούμενη.

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον άντρα για τον οποίο ενδιαφερόταν η κατηγορούμενη» απάντησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε ερώτηση του προέδρου.

Η μάρτυρας είπε πως ο 40χρονος άντρας της έκανε αίτημα φιλίας σε social media το 2018, το οποίο αποδέχθηκε γιατί είδε πως είχαν κοινό γνωστό την κατηγορούμενη. «Τις επόμενες ημέρες δέχθηκα μήνυμα από την κατηγορούμενη» ανέφερε η μάρτυρας η οποία τόνισε πως καθησύχασε την 37χρονη και της έστειλε σε φωτογραφίες τις συνομιλίες με τον Ν.Ο. για να την ηρεμήσει. «Μου ζήτησε να της στείλω το κινητό μου και να με καλέσει. Το έκανα, με πήρε, ήταν πολύ αναστατωμένη, έκλαιγε, της είπα να μην ανησυχεί, να μείνει ήσυχη μαζί μου, προσπάθησα να τη συμβουλεύσω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δείχνει την εντύπωση ότι στέλνει σε διάφορες κοπέλες μηνύματα, προσπάθησα να την καθησυχάσω και να την ηρεμήσω» είπε η Ιωάννα και τόνισε:

«Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον έχω δει ποτέ, δεν ξέρω την όψη του. Προσπάθησα να φερθώ και στους δύο με ευγένεια και δεν ενόχλησα κανέναν τους».

Απαντώντας σε ερώτηση της Πολιτικής Αγωγής για την στιγμή της επίθεσης, η Ιωάννα είπε πως η 37χρονη «ήρθε ακριβώς μπροστά μου και σημάδεψε ακριβώς το πρόσωπό μου. Ήταν τόσο κοντά που έβλεπα μόνο το πρόσωπο της. Το χέρι της δεν το είδα γιατί ήταν πολύ κοντά μου, αλλά το πέταξε όλο στο πρόσωπο μου και το υγρό μου ήρθε στα μάτια.

Νομίζω ότι μπορεί και να ήθελε να την αναγνωρίσω. Μου έδωσε την εντύπωση ότι η ικανοποίησή της ήταν να πει ότι εγώ είμαι αυτή που το κάνω, να την αναγνωρίσω»