Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 12/10/2021

 
ΖΩΔΙΑ

Ενημερώθηκε: 12/10/21 - 00:06

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου ευνοεί τα ζώδια της Γης, του πρώτου δεκαημέρου, όπου τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά, εφόσον θα έχουν συναισθηματική και υλική ισορροπία.

Βέβαια όλο αυτό θα πηγάζει από μία εσωτερική επιθυμία, να νιώσουν ασφάλεια, τα γήινα ζώδια [Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι].

Γενικότερα είναι μία μέρα που θέλει να μας υπενθυμίζει το παρελθόν, με τα καλά, αλλά κυρίως με κάποια συναισθήματα που στο πέρασμα του χρόνου, έχουν παίξει έναν καθοριστικό και αρνητικό ρόλο στις ζωές μας.

Αναλυτικότερα για τα δώδεκα ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε σε ενέργεια ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, φροντίζοντας βέβαια να μην [ανασύρετε] λάθη από το παρελθόν, που ήταν η αιτία να μπλέξετε με τον νόμο, ή με αρνητική γραφειοκρατεία. Η παρουσία ενός ώριμου ατόμου, θα σας βοηθήσει ουσιαστικά στα προβλήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετική η μέρα για σας, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, που ενώ βρίσκεστε στην επιρροή του Κρόνου, [σε όψη τετραγώνου], έχετε την δύναμη να προχωρήσετε μέσα από μαθήματα που σας δίνει σε καθημερινή βάση, ο δάσκαλος της ζωής μας, Κρόνος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε περίοδο αναγέννησης εσείς οι Δίδυμοι, όπου θα μπορέσετε να βρεθείτε σε καλές συνθήκες επαγγελματικής ανάπτυξης. Φροντίστε να φέρετε εις πέρας μία παλιά προσωπική πρόκληση, που θα προσδιορίσει το κλείσιμο παλιών λογαριασμών, που δεν σας ωφελεί καθόλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η συναισθηματική σας ζωή θα παίξει έναν ξεχωριστόρόλο, που σίγουρα θα έχει και άλλες προεκτάσεις που ίσως δεν φαίνονται από την αρχή ξεκάθαρα. Θα αναφέρω ότι πιθανότατα να σας απασχολήσουν τα παιδιά σας, αλλά μέσα από μία δυσκολία που δεν έχει να κάνει με εσάς, ή μία νομική υπόθεση, που αφορά τις επιλογές σας.

ΛΕΩΝ

Όπως έχω ξαναπεί, οι εντάσεις δεν έχουν τελειώσει για σας και σίγουρα θα χρειαστεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να νιώσετε ότι έκλεισε το κεφάλαιο, συζητήσεων και λεκτικών προκλήσεων. Τώρα θα έχετε να αντιμετωπίσετε και μία επαγγελματική δυστροπία, που παρουσιάστηκε από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρετε μία επιβράβευση από τους άλλους. Μπορεί να είναι συναισθηματική, μπορεί και οικονομική, σημασία όμως έχει ότι θα πάρετε την δίκαιη προσφορά σας, για μία φιλότιμη προσπάθεια που έχετε κάνει.

ΖΥΓΟΣ

Είστε μάλλον κουρασμένοι από τις εντάσεις και τα θέματα που αφορούν το παρελθόν, βάζοντας πολλές φορές τον εαυτό σας να απολογηθεί. Είναι μία διαδικασία για ότι έχετε κάνει μέχρι τώρα,μία κάθαρση που σας είναι απαραίτητη και θα νιώσετε ανακούφιση μετά από αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίζει η περίοδος των εσωτερικών αναστατώσεων, όπου σίγουρα θα το φτάσετε έως το τέλος, μιας και δεν ανέχεστε την κοροϊδία από κανέναν. Η Σελήνη σήμερα σε καλή θέση από το δικό σας ζώδιο, σας παραπέμπει σε συζητήσεις που πρέπει να γίνουν για να δικαιωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μικρή οικονομική αναταραχή, που αφορά το παρελθόν, θα κάνει την εμφάνιση της σήμερα. Με πολύ πείσμα θα βρεθείτε κοντά σε νέα δεδομένα που αφορούν την οικονομική σας σταθερότητα, αλλά και τις συναισθηματικές σας επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας φέρνει πιο κοντά στις καθημερινές σας ανάγκες και διεκδικήσεις. Ίσως μάλιστα πρόσωπα από το παρελθόν, φανούν χρήσιμα σε μία επιδίωξη σας, όχι με τους πιο θεμιτούς τρόπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με μία περίεργη ψυχολογία ξεκινά η μέρα σας. Ίσως μάλιστα αναρωτηθείτε τι δεν έχετε κάνει σωστά, ποιόν έχετε αδικήσει και τι θα μπορούσατε να κάνετε για να διορθώσετε αυτή την κατάσταση. Μάλλον οι τύψεις θα ριζώσουν για τα καλά στο μυαλό σας, αλλά μέρα είναι και θα περάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Θετικά ξεκινά η μέρα σας, όπου ο κοινωνικός σας περίγυρος, θα σας κάνει αρκετά πιο δυνατούς σε αποφάσεις και προβληματισμούς. Η στήριξη των άλλων θα είναι το όπλο σας, για την επιτυχία. Βέβαια συνεχίζουν να υπάρχουν οικονομικές ανακατατάξεις, που σας υποχρεώνουν να κάνετε κάποιες περικοπές από τα καθημερινά σας έξοδά.