Το γαλακτομπούρεκο του Παύλου από το MasterChef

 
Το γαλακτομπούρεκο του Παύλου από το MasterChef

Ενημερώθηκε: 18/10/21 - 11:42

Δείτε πώς να φτιάξετε το υπέροχο γαλακτομπούρεκο του Παύλου από το MasterChef.

Υλικά: 1 πακέτο φύλλα κρούστας (450-500γρ), 200γρ βούτυρο, 1 λίτρο γάλα, 3 κόκκους κάρδαμο, 1 βανιλίνη, 200γρ ζάχαρη, 2 αυγά, 100γρ σιμιγδάλι ψιλό, 100γρ βούτυρο.

Για το σιρόπι: 500γρ ζάχαρη, 375 ml νερό, Ξύσμα από πορτοκαλί, Ξύσμα από λεμόνι, 3 κόκκους κάρδαμο.