GNTM: Η συγκινητική αποχώρηση του Στυλιανού, τα κλάματα της Όλγας και το φιλί στο στόμα (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Αποχώρησε ο Στυλιανός – Τα κλάματα της Όλγας, το “Σ αγαπώ” και το φιλί στο στόμα

Ενημερώθηκε: 30/11/21 - 08:11

Μία αρκετά δύσκολη φωτογράφιση κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν οι 8 διαγωνιζόμενοι του GNTM στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας.

Στην φωτογράφιση αποχώρησης τα επίδοξα μοντέλα οδηγήθηκαν σε ένα κτήμα και αντίκρισαν ότι το σετ είχε τοποθετηθεί κάτω από το νερό.

Η underwater φωτογράφηση είχε να κάνει με τον αποχωρισμό και τρία συναισθήματα, που αυτός φέρνει μαζί του. Ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1 τοποθετήθηκε στην κινηματογραφική πισίνα και συμβόλιζε το στοιχείο, που έπρεπε να αποχωριστούν οι παίκτες

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα αγόρια και τα κορίτσια πήγαν στο πλατό, στάθηκαν απέναντι από τους κριτές και άκουσαν τα σχόλια τους. Ωστόσο, ο Στυλιανός ήταν αυτός που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και τελικά αποχώρησε από το σπίτι του GNTM.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή που στεναχωρήθηκε περισσότερο για την αποχώρηση του Στυλιανού ήταν η σύντροφός του Όλγα που ξέσπασε σε κλάματα. Μάλιστα, τη στιγμή που η κοπέλα μιλούσε στην κάμερα και έλεγε πως θα προχωρήσει στο GNTM χωρίς τον σύντροφό της, ο Στυλιανός εισέβαλε για να την παρηγορήσει και οι δύο τους αντάλλαξαν και ένα τρυφερό φιλί στο στόμα που μας άφησε άφωνους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ