Survivor spoiler (29/12): Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Μεγάλη ανατροπή!

 
Survivor spoiler (29/12): Αυτό ο παίκτης αποχωρεί σήμερα - Μεγάλη ανατροπή!

Ενημερώθηκε: 29/12/21 - 16:17

Survivor spoiler (29/12): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε το συμβούλιο του νησιού από το οποίο ένας παίκτης θα αποχωρήσει.

Survivor

Την εβδομάδα που πέρασε έγιναν τρία αγωνίσματα ασυλίας. Τα δυο πρώτα κέρδισαν οι Μαχητές και το τρίτο οι Διάσημοι. Στα συμβούλια του νησιού του που ακολούθησαν έγιναν τρεις ψηφοφορίες από τα οποία προέκυψαν ως υποψήφιοι για αποχώρηση οι Βαλάντης, Ελισάβετ Σπανού και Σπύρος Μαρτίκας. Το βράδυ της Τρίτης άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές για το τηλεοπτικό κοινό που θα αποφασίσει με την θετική του ψήφο ποιος θα μπει νωρίς-νωρίς στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Από το πρωί κυκλοφορούν διάφορες διαρροές (spoiler) για το πρόσωπο που αποχωρεί. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε η μεγάλη ανατροπή και ο Σπύρος Μαρτίκας ξέφυγε σε θετικές ψήφους, κάτι που δεν ήταν αναμενόμενο. Ο Βαλάντης και η Ελισάβετ Σπανού πάλεψαν για την παραμονή με την τραγουδίστρια να είναι αυτή που έχει αποχωρήσει ήδη από το παιχνίδια. Άλλες διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι ο Βαλάντης ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους και πως κονταροχτυπήθηκαν Σπανού και Μαρτίκας χωρίς να είναι ακόμη σαφές που βρίσκεται στο ξενοδοχείο της παραγωγής.

Survivor 2022

Η αλήθεια είναι ότι φέτος οι διαρροές (spoiler) για το Survivor έχουν δυσκολέψει, αφού ο Τούρκος παραγωγός θέλει με κάθε τρόπο να σταματήσει την διαρροή πληροφοριών πριν την προβολή των επεισοδίων. Εμείς πάντως θα προσπαθήσουμε να μάθουμε τι έχει συμβεί στον Άγιο Δομίνικο και να σας μεταφέρουμε τις εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα επανέλθουμε με τιε σίγουρες διαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα επάθλου του .