Survivor spoiler-ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (29/12) το αγώνισμα επάθλου

 
Διάσημοι και Μαχητές θα μπουν στον στίβο μάχης και θα παλέψουν για το πρώτο έπαθλο φαγητού του Survivor.

Ενημερώθηκε: 29/12/21 - 18:48

Survivor

αγώνισμα επάθλου

Survivor spoiler (29/12): Στο αποψινό επεισόδιο του θα παρακολουθήσουμε το πρώτο για τη φετινή σεζόν.

Αλλά ας δούμε όλα όσα συνέβησαν μέχρι στιγμής αναλυτικά. Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας, με τους Διάσημους να κερδίζουν με σκορ 10-7. Έτσι οι Μαχητές βρέθηκαν για πρώτη φορά στον τάκο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο τρίτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα, καθώς συγκέντρωσε όλες τις ψήφους της ομάδας του. Μάλιστα, οι Μαχητές θεώρησαν ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν έγινε για το καλό της ομάδας, αλλά κρύβει στρατηγική. Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση που τέθηκαν στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού είναι οι Βαλάντης, Ελισάβετ Σπανού και Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor

Πάμε τώρα στα σημερινά. Στο αποψινό επεισόδιο Διάσημοι και Μαχητές θα μπουν στον στίβο μάχης και θα παλέψουν για το πρώτο έπαθλο φαγητού του . Οι Διάσημοι μετά την χθεσινή τους νίκη έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και θέλουν να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Από την άλλη οι Μαχητές θέλουν όσο τίποτα το έπαθλο φαγητού, αφού όπως γνωρίζουμε έχασαν τον εναρκτήριο αγώνα του Survivor 2022 και έχουν στην κατοχή τους τις μισές προμήθειες σε σχέση με τους αντιπάλους τους.

αγώνισμα επάθλου

Πάμε τώρα στα σημαντικά, που δεν είναι τίποτα άλλο από το ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο για φέτος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, η ομάδα που καταφέρει να κατακτήσει την νίκη είναι η μπλε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ