Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Τσαλίκ, αμυντικός της Κόνιασπορ

 
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Τσαλίκ, αμυντικός της Κόνιασπορ

Ενημερώθηκε: 11/01/22 - 16:09

Πένθος στο τουρκικό ποδόσφαιρο. Ο Αχμέτ Τσαλίκ, αμυντικός της Κόνιασπορ, σκοτώθηκε σήμερα το πρωί σε ηλικία 27 ετών σε τροχαίο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο ανατράπηκε και βγήκε από το δρόμο.

Ο εκλιπών ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του εξαιρετικού πρώτου μέρους της Κόνιασπορ στη σεζόν, καθώς η ομάδα από το Ικόνιο είναι δεύτερη στη βαθμολογία.

Γεννημένος το 1994, αγωνίστηκε στην Γκεντσλερμπιλιγκί και στη συνέχεια από το 2017 έως το 2020 έπαιξε στη Γαλατασαράι (56 αγώνες) και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (τις σεζόν 2017-2018 και 2018-2019), ένα κύπελλο (την περίοδο 2018-2019) και ένα Σούπερ Καπ. Από το 2020 φορούσε τη φανέλα της Κόνιασπορ (51 συμμετοχές). Είχε επίσης 8 συμμετοχές με την εθνική ομάδα.

Το μήνυμα του συλλόγου στα social media: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την απώλεια του ποδοσφαιριστή μας Αχμέτ Τσαλίκ, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη των φιλάθλων μας από την πρώτη μέρα. Συλλυπητήρια σε όλους μας και ιδιαίτερα στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή μας».

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, Αχμέντ Χασάν, ο οποίος αγωνίζεται στην Κόνιασπορ με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό, έγραψε: «Είμαι ακόμα σε σοκ. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου. Τι σπουδαίος άνθρωπος και παίκτης ήταν, θα είσαι πάντα στις προσευχές και τις σκέψεις μου, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».

Επίσης ο πρώην συμπαίκτης του Τσαλίκ, Τσαλχάνογλου, έγραψε στο Instagram: «Μακάρι να αναπαύεσαι στον παράδεισο, αδερφέ μου. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ».