Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ενημερώθηκε: 25/01/22 - 20:43

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο αφιλόξενο ζώδιο του Σκορπιού, εφόσον μάλιστα οι όψεις που δέχεται από τον Ουρανό και τον Κρόνο, δυσκολεύουν τις καταστάσεις, αλλά και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις καθημερινές μας υποθέσεις. Μία πληγωμένη Σελήνη, χρειάζεται τρόπους διαφυγής και το θετικό είναι ότι η διάρκεια μίας Σεληνιακής όψης, διαρκεί ευτυχώς, λίγες ώρες. Οπότε όταν καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα γύρω σας εναντιώνονται, μην πεισμώνετε, αλλά μαζέψτε τις δυνάμεις σας για πιο μετά.

Πιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία επίσης ένταση, σε οικονομικά θέματα, αλλά και στην προσωπική σας ζωή, θα πάρετε κάποια απογοήτευση, λόγο κακής συμπεριφοράς του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Βέβαια, απογοήτευση μπορεί να πάρετε και από ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε, ή έχετε κοινούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί μία έντονη δυσφορία στα προσωπικά σας θέματα, αλλά και τραυματίζει τις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να έχετε έναν σοβαρό λόγο, όταν αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα και να μην το κάνετε με παρόρμηση της στιγμής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε γεμάτοι από συναισθήματα, που δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε εύκολα. Αν και οι μέρες αυτές δεν είναι ιδιαίτερα έντονες, έχουν πολλά θέματα που εκκρεμούν και χρειάζονται την δική σας παρέμβαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πολυαστρία απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί πάρα πολλές καταστάσεις, που η περισσότερες ανήκουν στο παρελθόν και τώρα ζητούν τις λύσεις τους. Οι σχέσεις σας, θα έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Φροντίστε τα επαγγελματικά σας, αλλά και μία δυσκολία που θα έχετε σήμερα με κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας. Είστε πάρα πολύ κουρασμένοι, για να σκεφτείτε, ότι κάποιοι παίζουν με τα συναισθήματα και την υπομονή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε, τα πιο δύσκολα, αλλά και τα πιο πολύπλοκα αυτό το διάστημα. Αυτό το αναφέρω, γιατί δεν [κολλάτε] πουθενά, αρκεί να βάλετε σε εγρήγορση το σχέδιο σας και είστε έτοιμοι να δώσετε το καλύτερο σας, ώστε να φτάσετε τον στόχο σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μία στιγμή, που τα οικονομικά σας, θέλουν καλή διαχείριση, αλλά και θα πρέπει να ξανασκεφτείτε μία συμφωνία, που αφορά ένα ακίνητο. Κάποιες καταστάσεις δεν είναι σε σταθερά θεμέλια και θέλουν επανεξέταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολλά θέματα που θα πρέπει να διαχειριστείτε, με όσο το δυνατόν πιο ήρεμο τρόπο. Σας εξωθούν πολλές καταστάσεις στα όρια σας, αλλά θα χάσετε το δίκιο σας, αν αντιδράσετε με ένταση σε κάθε πρόκληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο δεύτερος ηλιακός σας τομέας, βρίσκεται σε εγρήγορση, όπου τα οικονομικά σας και γενικότερα η διαχείριση των χρημάτων σας, θα είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία αναφοράς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα ο Ερμής και η Αφροδίτη όπου κινούνται σε ανάδρομη πορεία, θα σας βοηθήσουν να ξανασκεφτείτε, ή να αναβιώσετε καταστάσεις και μόνο τότε θα είστε έτοιμοι να πάρετε οριστικές αποφάσεις, που οφείλετε στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μία έντονη περίοδο, όπου η σωστή διαχείριση τώρα φαίνεται να είναι ακατόρθωτη και γεμάτη από λάθη. Φροντίστε πρώτα από όλα την ψυχολογία σας και μετά ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο, που μπορεί να περιμένει.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και κάποια σχέδια σας έχουν καθυστερήσει, εσείς μέρα με την μέρα, έχετε έναν λόγο για να προχωρήσετε, ακόμη και μέσα από τα εμπόδια, που σας δημιουργούν, κάποια πρόσωπα.