Η "κρυφή" οικογένεια του Βλάντιμιρ Πούτιν

 
Η "κρυφή" οικογένεια του Βλάντιμιρ Πούτιν

Ενημερώθηκε: 29/09/16 - 21:37

Η Ρωσίδα πρώην γυμνάστρια Αλίνα Καμπάεβα είναι σύμφωνα με τις φήμες η "επίσημη ερωμένη" του προέδρου Πούτιν και η πρόσφατη εμφάνισή της με δύο αγοράκια, που φαίνεται να είναι γιοί της δημιούργησε πανικό.

Η 33χρονη έχει σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο από το 2008 και πολλοί είναι εκείνοι που της "χρεώνουν" το διαζύγιο του Πούτιν το 2013 από την σύζυγό του Λουντμίλα. Η Αλίνα σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της πήγε με τα δύο αγόρια, των οποίων η ηλικία δεν έχει γίνει γνωστή σε σόου καλλιτεχνικού πατινάζ στη Μόσχα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η όμορφη Ρωσίδα φορούσε βέρα την οποία προσπαθούσε να κρύψει. Οπως έχουν γράψει πολλά sites στη Ρωσία οι Αλίνα είναι γνωστό ότι έχει παιδιά. Πολλές φορές την έχουν φωτογραφίσει με παραπάνω κιλά. Βέβαια κανείς δεν έχει τολμήσει να αναφερθεί στον πατέρα των παιδιών...Παραμένει μυστήριο.

Η προσωπική ζωή της θεωρείται "απόρρητο μυστικό" και όταν κυκλοφορεί έχει γύρω της σωματοφύλακες, κάτι που κάνει πολλούς να λένε ότι είναι "κυβερνητική προστασία".

Η δημόσια εμφάνιση της Αλίνα με τους δύο γιους της αναζωπύρωσε τις φήμες για την πιθανότητα πατέρας τους να είναι ο Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος χώρισε με την σύζυγό του Λουντμίλα το 2013 και αρνείται να αποκαλύψει οτιδήποτε για την προσωπική του ζωή


Δείτε το βίντεο με την Αλίνα να έχει πάρει αρκετά κιλά, που έκανε τον κόσμο να μιλάει για εγκυμοσύνη: