Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 02/05/22 - 23:17

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί μία έντονη αλλαγή σε συναισθηματικά θέματα, όπως επίσης και σε νέους προορισμούς, που αφορούν ακόμη και νέες πηγές εισοδημάτων. Οι ευνοημένοι σήμερα, είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, των δύο πρώτων ημερών, αυτών των ζωδίων, όπου εκτός από την Αφροδίτη που μετακινείται, έχουμε και την Σελήνη να περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Η καθημερινότητα μας γεμίζει με πολλές πληροφορίες, που καλό είναι να εστιάσουμε στις πιο απαραίτητες.

Αλεξάνδρα Καρτά

Ποιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια, η προβλέπει:

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο, έως τις 28 Μαΐου, θα έχετε μία συναισθηματική υπερδύναμη να σας φροντίζει σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να πληροφορηθείτε και να πάρετε τις γνώσεις, για ένα θέμα που σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, όπου συγκεκριμένα σήμερα θα κάνετε κάποιες συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας. Γενικότερα θα σας απασχολήσουν τα κέρδη σας σε μηνιαία βάση, όπως επίσης και η διαχείριση των καθημερινών σας εξόδων. Σε προσωπικό επίπεδο για κάποιο λόγο, κάτι θέλετε να κρατήσετε κρυφό και προστατευμένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους των πρώτων ημερών, πολλά θέματα θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται, που για κάποιο λόγο ήταν σε ακαμψία. Πολύ ενδιαφέρον επίσης θα υπάρξει, στις νέες γνωριμίες και σε συναισθηματικούς δεσμούς, όχι απαραίτητα ερωτικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, θα υπάρξει μία ευκαιρία να συζητήσετε για κάποια εργασιακά σας θέματα, όπως επίσης και θα λάβετε μία κλήση, για να δείξετε τις αξίες σας, με απώτερο σκοπό να επιλεγείτε ή όχι για τις παροχές σας, από υψηλά ιστάμενους. Φροντίστε να κάνετε γνωστές τις οικονομικές σας απαιτήσεις, χωρίς ενδοιασμούς.

ΛΕΩΝ

Θα διαχωρίσω εσάς τους Λέοντες, γιατί απλά έχετε διαφορετικές επιρροές και θα ήταν άδικο να αναφερθώ για όλους σας το ίδιο. Έτσι για σας των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν πάρα πολύ καλές συνθήκες να προχωρήσετε τα σχέδια σας, ακόμη και να δεχθείτε μηνύματα θαυμασμού και αγάπης. Στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, υπάρχει μεγάλη πίεση από εξωτερικούς παράγοντες, που είναι δύσκολο να διαχειριστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικές προοπτικές ανοίγονται αυτή την περίοδο για σας, όπου σίγουρα θα έχετε αρκετά καλές συνθήκες σε κάθε σας κίνηση. Είναι μία έντονα θετική στιγμή, όπου δεν θα πρέπει, να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες, όπου θα νιώσετε την θετικότητα και την φροντίδα κάποιων προσώπων, προς εσάς. Είναι η στιγμή που θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν πρέπει να κάνετε ένα ακόμη θετικό βήμα στα επαγγελματικά σας, αλλά και να φροντίσετε την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση, ο Μάιος θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για αυτούς τους τομείς. Σήμερα επίσης θα τακτοποιήσετε μία οικονομική σας υπόθεση, ή θα βάλετε σειρά σε νομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα μέρα, για σας που έχετε γεννηθεί στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Βέβαια η Αφροδίτη από σήμερα, θα σας φροντίσει συναισθηματικά και θα βοηθήσει στην ουσία να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που θα σας δώσουν χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι ευχάριστο συμβαίνει για σας των πρώτων ημερών και το σημαντικό είναι ότι θα υπάρξει διάρκεια και πολύ τύχη σε ότι αφορά την οικογένεια, ή ένα ακίνητο σας. Σήμερα επίσης θα υπάρξουν πληροφορίες για μία εργασιακή σας υπόθεση, που είχε καθυστερήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάλαφρη θα αποδειχθεί η μέρα αυτή, για όσους ανήκετε στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας. Όσων αφορά το τρίτο δεκαήμερο και πάλι θα το πω, να μην αγνοείτε τους κινδύνους, ή τα σημάδια που σας στέλνει το σύμπαν, γιατί ο Κρόνος είναι ο πιο δίκαιος κριτής των πράξεων μας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για τα οικονομικά σας, όπου τα πρώτα σημάδια θα αρχίσουν να γίνονται πιο έντονα από αυτές τις μέρες. Ιδίως εσείς των πρώτων ημερών, κάποια αλλαγή θα σας δώσει την ικανοποίηση πάνω σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, όπου οι απολαβές θα σας ενθουσιάσουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ