Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 04/05/22 - 20:16

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Zώδια: Σήμερα θα κάνει σύνοδο ο Ήλιος με τον πλανήτη Ουρανό, δημιουργώντας ένα πλαίσιο αστάθειας, ανατροπών και ξαφνικών γεγονότων. Ίσως υπάρξουν ατυχήματα λόγο απροσεξίας και μία έντονη αναζήτηση του καινούριου και του διαφορετικού.

Μέσα σε αυτό το τόσο εκρηκτικό περιβάλλον, κάποια συνταρακτικά γεγονότα, θα προκαλέσουν σοκαριστική αίσθηση. Θα επηρεαστούν περισσότερο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, κοντά στην 14 μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού, στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, δημιουργεί μία έντονη ανισορροπία στα οικονομικά σας. Τίποτα μην θεωρείται δεδομένο σε αυτό τον τομέα και μην βάλετε σήμερα κανένα πρόγραμμα, που να αφορά αγορές και πωλήσεις, εφόσον υπάρχει κίνδυνος να χάσετε χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αλλαγές στην ζωή σας έχουν την τιμητική τους, εφόσον ο Ήλιος και ο Ουρανός θα εντείνουν το ήδη τεταμένο κλίμα των ημερών. Πρέπει να εξοικειωθείτε με τις αλλαγές, ακόμη και αν σας φοβίζουν, είναι πλέον συνυφασμένες με την ζωή σας. Για σας που έχετε γενέθλια σήμερα, η γενέθλια χρονιά σας, θα σας φέρει μεγάλες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσωτερικές και ψυχικές θα είναι οι αλλαγές που θα δημιουργηθούν με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι. Πιθανότατα κάποιοι από εσάς, θα έχουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα συμβούν μέσα από ξαφνικές συγκυρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, εφόσον πολλά γεγονότα και πρόσωπα, θα κάνουν ξαφνική είσοδο στην ζωή σας. Νέα ενδιαφέροντα, νέα σχέδια και συναισθήματα που θα σας ξεσηκώσουν, σε μία περίοδο ρευστότητας και ανασφάλειας.

ΛΕΩΝ

Στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, συμβαίνουν πολλές αλλαγές, όπου αλλάζει την καριέρα σας, αλλά και εκδηλώνεστε με διαφορετικό τρόπο στον κοινωνικό σας κύκλο. Ήρθε η στιγμή να νιώσετε ότι αν μείνετε ίδιοι, θα χάσετε κάτι πολύτιμο και ξεχωριστό, που πρέπει να ακολουθήσετε για να εξελιχθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία θετική αλλαγή σας περιμένει, μία ευκαιρία να βάλετε στην ζωή σας νέους ορίζοντες, σκέψεις και ιδέες, που στο τέλος δεν θα σας προδώσουν. Κάποιο ταξίδι είναι πολύ πιθανόν να το προγραμματίσετε και να σας φέρει μοναδικές εμπειρίες.

ΖΥΓΟΣ

Με οικονομικές υποθέσεις θα ασχοληθείτε σήμερα, αλλά και γενικότερα όλη αυτή την περίοδο, εφόσον οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα εστιάσουν την προσοχή σας σε αυτόν τον τομέα. Μία ξαφνική ευκαιρία, θα επηρεάσει τα εισοδήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας, έχουν απορροφήσει τον μεγαλύτερο προσωπικό σας χρόνο, εφόσον ο ανατρεπτικός Ουρανός απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σε σύνοδο με τον Ήλιο, θα σας δημιουργήσει αντισυμβατικές καταστάσεις και γεγονότα που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες θα συμβούν σήμερα, αλλά γενικότερα η εργασία και η υγεία σας μπορεί να αλλάξουν την ροή που είχαν έως τώρα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα σε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία καλή στιγμή για σας τους Αιγόκερους, εφόσον η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό, θα σας φέρει νέες ευκαιρίες, συναισθηματικά σκιρτήματα και θα ευνοήσει την δημιουργικότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και είστε Ουράνια άτομα, με τον πλανήτη αυτόν να σας αντιπροσωπεύει, η θέση του στο ζώδιο του Ταύρου, συνεχίζει να φέρνει ανατροπές στην οικογένεια, ή να σας δημιουργεί τάσεις ανεξαρτησίας. Σήμερα λοιπόν άλλη μία έντονη μέρα, όπου ίσως να νιώσετε, ξένο σώμα, μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε σήμερα γεμάτοι με πρωτότυπες ιδέες και διάθεση να διώξετε μακριά ότι σας δημιουργεί εκνευρισμό και ένταση. Ένας περίπατος ή μία μικρή συζήτηση, θα αποδειχθούν βάλσαμο σε κάθε περίεργη συμπεριφορά που μπορεί να δεχτείτε από τοξικά άτομα.