Πρόβα νυφικού για την Μαρία Αντωνά!

 
Η Μαρία Αντωνά τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, καθώς ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται στο Survivor. Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης πρόκειται να παντρευτούν όταν ο εκείνος επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες, στις οποίες την απεικονίζουν την ίδια να κάνει πρόβα νυφικού. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαρία έβαλε μια καρδούλα emoji, χωρίς όμως να ξεκα

Ενημερώθηκε: 12/05/22 - 19:49

Η Μαρία Αντωνά τους τελευταίους μήνες έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, καθώς ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται στο Survivor.

Μάλιστα, η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης πρόκειται να παντρευτούν όταν ο εκείνος επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο. Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες, στις οποίες την απεικονίζουν την ίδια να κάνει πρόβα νυφικού.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαρία Αντωνά έβαλε μια καρδούλα emoji, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν το νυφικό που φόρεσε αφορά κάποια φωτογράφιση ή είναι από κάποια επίδειξη μόδας ή πρόβα για το γάμο της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μαρία Αντωνά αυτό το διάστημα βρίσκεται σε προετοιμασίες για την ομορφότερη ημέρα της ζωής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ