Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θα παρουσιάσει τελικά το «Love Island»; (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θα παρουσιάσει τελικά το «Love Island»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 25/05/22 - 20:44

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη αλλά και είδος εκπομπής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναλαμβάνοντας ένα ιδιαίτερο ριάλιτι σχέσεων που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι αυτή που θα παρουσιάσει το «Love Island» που θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στην αρχή της ερχόμενης σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στον αέρα του σταθμού προβάλλεται μάλιστα εδώ και καιρό το σχετικό τρέιλερ καλώντας όσους… ψάχνουν τον έρωτα… να δηλώσουν συμμετοχή και να… τεστάρουν τη γοητεία τους, να βρουν το άλλο τους μισό, αλλά και να κερδίσουν 50.000 ευρώ.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στα Κανάρια Νησιά, αλλά το ιδιαίτερα ενδιαφέρον του «Love Island» είναι ότι γυρίζεται σχεδόν λίγο πριν από την προβολή του επεισοδίου, ώστε οι τηλεθεατές να έχουν πολύ δραστικό ρόλο σε όσα συμβαίνουν σε αυτό, αποφασίζοντας ακόμα και ποιο ζευγάρι θέλουν να βγει ραντεβού! Η διοίκηση του ΣΚΑΪ λοιπόν θέλει το ρόλο της παρουσίασης να αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η συμφωνία έχει κλείσει, απομένοντας μόνο να πέσουν οι οριστικές υπογραφές.

Ωστόσο, το απόγευμα της Τρίτης η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας παπουτσιών, όπου τις συνάντησε η κάμερα του Πρωινού που ρώτησε τις δύο γυναίκες για το τηλεοπτικό τους μέλλον. Η ίδια δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τίποτα, σχολιάζοντας μετά από σχετική ερώτηση: «Δεν έχω ιδέα για το τι λέτε». Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να προσπαθήσω κάτι εκτός μόδας. Είμαι διατεθειμένη για όλα, εσείς είσαστε; Θα δούμε τι θα γίνει. Πολλά πράγματα με ενδιαφέρον».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ