Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Ενημερώθηκε: 06/07/22 - 19:50

Ζώδια: Σήμερα συνεχίζει η Σελήνη το σύντομο ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού, με επιρροή από αρκετούς πλανήτες, που η θετικότητα της ή όχι, έχει ελάχιστη διάρκεια.

Έτσι σήμερα θα υπάρχει μία ποικιλία στην διάθεση μας, αλλά και στα γεγονότα, χωρίς εξάρσεις.

ΚΡΙΟΣ
Για σας τους Κριούς, θα υπάρξουν πολύ καλά γεγονότα, που θα αναδείξουν την κοινωνικότητα σας. Η σχέση σας, ή και κάποια γνωριμία, θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της υπευθυνότητας, γιατί θα πρέπει να αποφασίσετε, για κάποια σοβαρή σας υπόθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά θα είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, όπου θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα υψηλά ιστάμενα. Φροντίστε να μην αντιδράσετε με ένταση, ή κακοπροαίρετα, γιατί θα δημιουργήσετε ακόμη και προσωρινά, κακή εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για σας τους Διδύμους, τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή, έχουν δύο ταχύτητες. Από την μια θα υπάρξει κάποια καλή εξέλιξη, από την άλλη, η κακή συνεννόηση με κάποιο πρόσωπο θα σας στεναχωρήσει, ενώ κάποια οικονομική παράληψη, θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για σας τους Καρκίνους, η μέρα αυτή, δεν θα σας δημιουργήσει και τις καλύτερες προδιαγραφές για να προχωρήσετε σε ουσιαστικότερες εξελίξεις, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ
Για σας τους Λέοντες, βρίσκεστε σε μία επικοινωνιακή υπερδιέγερση, με έντονη την αναζήτηση σας σε καταστάσεις που θα σας δώσουν περισσότερο επικοινωνία και πληροφορίες που χρειάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα γεγονότα θα έχουν μία ένταση σε οικονομικά θέματα. Ίσως μάλιστα αναζητήσετε μία νέα πηγή για τα εισοδήματα σας. Γενικότερα και για τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας, θα υπάρξουν επαγγελματικές αναζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, όπου αναμένεται μία αρκετά πλούσια μέρα σε γεγονότα, που σίγουρα η διάρκεια τους θα είναι πολύ σύντομη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δεν είναι η καλύτερη θέση για σας, εφόσον θα αναδυθούν μέσα από εσωτερικές διεργασίες, δυσάρεστες σκέψεις και έντονες ψυχολογικές αναστατώσεις. Το καλό σε όλο αυτό είναι ότι, θα γίνει σύντομο το πέρασμα της Σελήνης, χωρίς να προκληθούν, προβληματισμοί με διάρκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σας τους Τοξότες, θα έχετε σήμερα την τάση να διασκεδάσετε και να ζήσετε έντονα μέσα από τα συναισθήματα σας. Φροντίστε με αγάπη τα πρόσωπα που έχετε δυνατούς δεσμούς μαζί τους, χωρίς απαραίτητα να είναι η σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία αρκετά περίπλοκη μέρα, χωρίς να νιώθετε έντονα συναισθήματα, ή σημαντικές αλλαγές. Όλα σήμερα θα είναι στο μυαλό σας, χωρίς δράση και ένταση για νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε αρκετά καλά αυτή την περίοδο, αλλά έχουν παρουσιαστεί πολλές υποχρεώσεις και έντονα προσωπικά θέματα, που σας πάνε παρακάτω, αλλά όχι χωρίς απώλειες. Επίσης να προσέξετε τα έξοδα που θα κάνετε σήμερα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγετε σε άσκοπες αγορές.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας τους Ιχθύες, οι καταστάσεις σήμερα θα σας δημιουργήσουν κάποιες μικρές ανασφάλειες, κυρίως λόγο κάποιων οικονομικών σας υποθέσεων. Φροντίστε την υγεία σας, ή την υγεία δικού σας προσώπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ