Το μυστηριώδες πάρκο που «καταπίνει» ανθρώπους

 
Το μυστήριο πάρκο που «καταπίνει» ανθρώπους

Ενημερώθηκε: 07/08/22 - 11:17

Μυστήριο επικρατεί σε ένα εθνικό πάρκο στην Καλιφόρνια, στο οποίο έχουν εξαφανιστεί έως τώρα 11 άνθρωποι κάτι που έχει πυροδοτήσει φήμες που φτάνουν μέχρι την εμφάνιση εξωγήινων.

Όλες οι εξαφανίσεις δεν έχουν εξιχνιαστεί, ενώ έχει δημιουργηθεί και μια αμάδα που ασχολείται με το θέμα.

Ο τοπικός σερίφης μιλώντας για την ομάδα που ασχολείται με την επίλυση των εξαφανίσεων είπε: «Είναι μια αρκετά νέα ομάδα, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι. Θα αντιμετωπίσει αυτές τις περιπτώσεις».

Η λίστα των εξαφανισμένων περιλαμβάνει την Άντζι Φούλμερ, η οποία εξαφανίστηκε δέκα μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, όταν έκανε μια βόλτα στο πάρκο με τον φίλο της. Στη συνέχεια η Κάριν Μέρο,  εξαφανίστηκε από την περιοχή τον Φεβρουάριο του 1997. Μια ακόμη νεαρή κοπέλα, η Χάνα Ζακαλίνι εξαφανίστηκε τον Ιουνίου του ίδιους έτους.  Αυτό που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα είναι ότι η Χάνα και Καρίν είχαν πολλούς κοινούς γνωστούς και εξαφανίστηκαν από την ίδια περιοχή με διαφορά μερικών μηνών.

Το Μάϊο του 2020 ο Νταβόντε Μόργκαν επισκέφτηκε το πάρκο με την φίλη του. Το ζευγάρι καυγάδισε και η κοπέλα πήγε μια βόλτα για να ηρεμήσει. Δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανα.

Η λίστα με τους εξαφανισμένους στο όρος Σάστα στην Καλιφόρνια περιλαμβάνει συνολικά 11 ανθρώπους.

Όπως είναι λογικό υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με το τι συμβαίνει στο πάρκο, με την επικρατέστερη να κάνει λόγο για ύπαρξη UFO.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ