Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Ενημερώθηκε: 12/09/22 - 00:05

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη κινείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού, μία θέση που βάζει στην καθημερινότητα μας, αρκετό αυθορμητισμό και νέα ξεκινήματα, σε μία περίοδο που είναι το σύνηθες, να ξεκινάμε νέους κύκλους, ακόμη και σε ότι προϋπάρχει. Καλή μέρα λοιπόν για να κάνουμε εκκινήσεις, ακόμη και σε καταστάσεις που έχουν μπει οι βάσεις, σε προγενέστερο χρόνο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, φροντίζει για την ανανέωση της καθημερινότητας σας, που μάλλον ξεκινούν από σκέψεις που έχετε ήδη κάνει κατά το παρελθόν. Γενικότερα είναι μία ισορροπημένη μέρα, που θα ζυγίσετε πολύ καλά τα γεγονότα, πριν αποφασίσετε.  

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, μία Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, λόγο ότι θα σας φέρει αντιμέτωπους με γεγονότα και πρόσωπα που θέλετε να ξεχάσετε, ή δεν σας είναι αρεστά.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα υπάρξει μία ενεργοποίηση σε κάθε κοινωνική σας παρουσία, ενώ θα έχετε νέα δεδομένα στο φιλικό σας περιβάλλον. Είναι μία καλή στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό των ανθρώπων που σας περιβάλλουν, αν πραγματικά αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή σας, ή όχι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας κυρίως του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, οι σκέψεις σας θα είναι στραμμένες σε επαγγελματικές υποθέσεις. Είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθείτε με κάποια θέματα που σας έχουν προκαλέσει άγχος. 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη σήμερα σχηματίζει καλή γωνία στο δικό σας ζώδιο και θα σας φέρει μία αισιόδοξη νότα, ακόμη και με καταστάσεις που είναι αρκετά πιεστικές και σκληρές για κάποιους από εσάς. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε έτοιμοι για να βάλετε σειρά σε πολλές υποθέσεις σας. Έχω την πεποίθηση ότι το Καλοκαίρι, ήταν γεμάτο σκέψεις για επαγγελματικές και άλλες δραστηριότητες, που θα ξεκινούσαν τον Σεπτέμβρη, την εποχή των γενεθλίων σας. 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα ενεργοποιήσει τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα τα συναισθήματα σας, αλλά και το χρόνο που πρέπει να αφιερώσετε στο ταίρι σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, τα επαγγελματικά, αλλά και τα θέματα της υγείας σας, θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό. Φροντίστε να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας με τους άλλους, όπου μία ακόμη σκέψη, ή γνώμη, θα είναι διαφωτιστική.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γλυκιά μέρα η σημερινή, με την Σελήνη να σας βοηθά κατ ουσία, να βάλετε μία σειρά στα συναισθήματα σας. Θα νιώσετε ότι κάτι αφήνετε πίσω σας, για να προχωρήσετε με θάρρος σε μία νέα σας επιλογή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, είναι ένδειξη της ενασχόλησης σας με το σπίτι, αλλά και με οικογενειακά θέματα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο, το επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικοινωνιακές θα είναι οι σημερινές σας εμπειρίες, όπου θα χρειαστεί να συζητήσετε, ή να βρεθείτε σε χώρους εκμάθησης, η να επανεξετάσετε μία συμφωνία. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους αρκετά αναστατωμένους Ιχθύες, λόγο και της Πανσελήνου, [10 Σεπτεμβρίου], θα βρεθείτε σε μία πραγματικά πιεσμένη χρονική στιγμή, όπου θα πρέπει να αποφασίσετε για την σταθερότητα σας, οικονομική και συναισθηματική. Φροντίστε να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις που θα σας εκθέσουν στους άλλους. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ