Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία της υπόθεσης-Τη Δευτέρα η απολογία του 53χρονου

 
Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία της υπόθεσης-Τη Δευτέρα η απολογία του 53χρονου

Ενημερώθηκε: 09/10/22 - 23:03

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της φρικτής σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος φέρεται να έκλεισε ραντεβού με 10 πελάτες στη 12χρονη και οι πράξεις φέρεται να γίνονταν στα αυτοκίνητα κοντά στο μετρό Σεπολίων, με το αντίτιμο να είναι για κάθε ραντεβού από 50 έως 70 ευρώ.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι περισσότερα από 200 άτομα φέρονται να είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον 53χρονο που καταγγέλλεται ότι εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια, αφού είχαν δει τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες της ανήλικης. Ο αριθμός αυτός προκύπτει έπειτα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στην οποία έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Ο 53χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών, είχε δεχτεί συνολικά 213 τηλεφωνήματα από υποψήφιους «πελάτες», με τους αστυνομικούς πλέον να προσπαθούν να διαπιστώσουν πόσοι εξ αυτών είχαν επαφή με τη 12χρονη. Ο εφιάλτης της 12χρονης φαίνεται ότι ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και κράτησε μέχρι και τον Αύγουστο όταν έφυγε για διακοπές.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν το παιδί πήγε να μείνει για λίγες ημέρες σε ένα συγγενικό σπίτι. Οι θείοι της παρατήρησαν ότι η 12χρονη περνούσε αρκετό χρόνο με το κινητό της και συγκεκριμένα πρόσεξαν ότι δεν το άφηνε από το χέρι της. Ο δράστης φέρεται να της ζητούσε συνεχώς να του στείλει γυμνές φωτογραφίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι συγγενείς με την πρώτη ευκαιρία πήραν το κινητό της και το έψαξαν, με αποτέλεσμα να βρουν τους ανατριχιαστικούς διαλόγους με τον 53χρονο, ο οποίος ζητούσε τις ακατάλληλες φωτογραφίες δίνοντας σαφείς οδηγίες κάθε φορά, ενώ στη συνέχεια βρήκαν και τις φωτογραφίες.

Αμέσως ειδοποίησαν την μητέρα του παιδιού και έκαναν την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

Ωστόσο, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφίλ στα social media φέρεται να προσέλκυε πελάτες για το ανήλικο κορίτσι. Γι' αυτό και εντοπίστηκε ένας 42χρονος, ο οποίος φέρεται έναντι αμοιβής να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και ο 53χρονος θα βρεθούν αύριο, Δευτέρα, στον ανακριτή για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν (βιασμός, μαστροπεία και πορνογραφία).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ