Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ναντ και Παναθηναϊκό

 
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ναντ και Παναθηναϊκό

Ενημερώθηκε: 31/10/22 - 16:17

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η εβδομάδα που αρχίζει στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μπροστά του το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του με τη Ναντ και την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Από χθες το μυαλό όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο φαίνεται πως είναι στο ντέρμπι με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όμως ο Μίτσελ θέλει να προσγειώσει τους παίκτες ενόψει του αγώνα με τους Γάλλους.

Το παιχνίδι είναι σημαντικό, και για τη βαθμολογία στην UEFA και μήπως δώσει κάποιον βαθμό στην Ελλάδα που φέτος πραγματοποίησε τη χειρότερή της σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, μετά το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λαμίας προέκυψαν νέα προβλήματα για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος είδε τους Μπα, Βαλμπουενά και Μπιέλ να αποχωρούν με κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έγινε αλλαγή στο πρώτο δεκάλεπτο και η διάγνωση αναφέρει πως έχει υποστεί διέστρεμμα. Η συμμετοχή του στο προσεχές ντέρμπι της Λεωφόρου είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Εντός της ημέρας, όμως, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Βαλμπουενά, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για θλάση. Αν ισχύει αυτό, τότε ο Γάλλος σταρ χάνει όλα τα ματς μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε ό,τι αφορά τον Μπιέλ, υπάρχει η αίσθηση πως ο Ισπανός δεν έχει κάτι σοβαρό, ενώ ο Παπασταθόπουλος (που αντικατέστησε τον Μπα) ολοκλήρωσε χωρίς ενοχλήσεις το χθεσινό ματς.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν ξεπέρασαν την ίωση ο Εμβιλά και ο Ρέτσος, οι οποίοι φυσικά υπολογίζονται και για το ματς με τη Ναντ αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ