Παγιδευμένοι-Spoiler: Ο αγώνας του Δημήτρη για την αποφυλάκιση της Άννας

 
Ο Πάφου Γεώργιος θεωρείται βέβαιος νέος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου (252794)

Ενημερώθηκε: 20/12/22 - 22:15

Η Άννα οδηγείται στη φυλακή αφού τα στοιχεία για τη δολοφονία του Αγγέλου είναι όλα εναντίον της και ο Δημήτρης ψάχνει να βρει αποδείξεις για την αθωότητά της.

Ο Δημήτρης είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν τον χωράει ο τόπος. Πλέον για εκείνον δεν έχει τίποτα σημασία παρά η Άννα, η μόνη γυναίκα που αγάπησε βαθιά. Πηγαίνει στο σημείο του φόνου για να βρει έστω και κάτι που θα τον οδηγήσει σε ένα διέξοδο. Εξετάζει τα πάντα εξονυχιστικά με την καθοδήγηση της σήμανσης.

Ο Σταύρος του τηλεφωνεί: «Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να είσαι εκεί. Είσαι ο σύζυγος της υπόπτου.

Φύγε τώρα», του λέει. Η υπόθεση βγαίνει στη δημοσιότητα και ο Αλέκος κάνει δηλώσεις εναντίον της Άννας: «Ήθελε εκδίκηση. ¨Εχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθεί», είναι τα λόγια του.

Την ίδια ώρα όλα τα στοιχεία ταιριάζουν και καίνε την Άννα που θα προφυλακιστεί και θα πάει σε δίκη, «θα μπορούσα να το είχα κάνει. Είχα φτάσει τόσο κοντά. θυμήσου τι έγινε όταν ήρθε ο Άγγελος στο γραφείο και προσέβαλε τη μνήμη της αδελφής μου; Μπορείς να τρελαθείς όταν αγαπάς κάποιον, θα μπορούσα να τον είχα σκοτώσει», παραδέχεται στον Δημήτρη. «Δεν το έκανες. Λες ότι έχεις σκοτεινή πλευρά αλλά το φως είναι μέσα σου. Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανες. Θα πάρουμε τους καλύτερους για την αθώωσή σου», της απαντάει εκείνος.

«Θυμάμαι ότι το όπλο ήταν στα χέρια μου. Άκουγα την καρδιά του Αγγέλου να χτυπάει και φοβόταν», του ξαναλέει.

«Πάτησες τη σκανδάλη;», τη ρωτάει αλλά εκείνη δεν θυμάται.

«Είμαι κοντά σου. Σ’ αγαπώ. Ό,τι κι αν έχει γίνει σ’ αγαπώ», της λέει για πρώτη φορά. Την οδηγούν στη φυλακή.

Αργότερα ο Δημήτρης συναντιέται με τον Ανδρέα. «Η Άννα δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με κάτι βαρύ. Ο γιατρός έγραψε στην αναφορά ότι από αυτό έπεσε λιπόθυμη», του λέει ο Δημήτρης.

«Δεν βρέθηκαν ίχνη από το αίμα της στην περιοχή», του απαντάει ο Ανδρέας. «Ούτε εμείς βρήκαμε. Ούτε το αντικείμενο που τη χτύπησαν.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος τρίτος ήταν στη σκηνή του εγκλήματος και πρέπει να το αποδείξουμε. Ανδρέα, βρήκες αποτσίγαρα κοντά στο εξοχικό του Αγγέλου;», τον ρωτάει. Εκείνος απαντάει καταφατικά. «Εκείνη τη μέρα πριν τον φόνο είχε βρέξει, οπότε όποιος ήταν εκεί περίμενε. Ψάξε το DNA από τα αποτσίγαρα», του επισημαίνει ο Δημήτρης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ