Βέροια: Βίντεο - ντοκουμέντο με την 29χρονη δείχνει τις τελευταίες στιγμές του βρέφους (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΒΕΡΟΙΑ

Ενημερώθηκε: 04/01/23 - 19:46

Την ώρα που η 29χρονη μητέρα στη Βέροια πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, μετά την απολογία της την Τετάρτη (4/1), ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο για την υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα φέρεται να αποτυπώνεται η νεαρή γυναίκα να κρατά στην αγκαλιά της το μόλις 11 μηνών μωράκι, λίγη ώρα πριν φτάσει στο σημείο του Αλιάκμονα όπου κατηγορείται ότι το πέταξε, με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρει τραγικό θάνατο.

Στο βίντεο που κοινοποίησε η εκπομπή «Live News», σύμφωνα με πληροφορίες, εικονίζεται η γυναίκα που κατηγορείται ότι πέταξε το παιδί της στο ποτάμι, να προχωρά ανάμεσα στον κόσμο και να κατευθύνεται προς το φράγμα του Αλιάκμονα.

Το μεσημέρι της 31 Δεκεμβρίου 2022, παραμονή πρωτοχρονιάς η 29χρονη φτάνει με ταξί από το χωριό της στην πόλη της Βέροιας. Εκεί αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο και έχοντας αγκαλιά το παιδί της αρχίζει να διασχίζει την πόλη. Έπειτα με άλλο ταξί μεταβαίνει στο σημείο όπου ξεψύχησε το άτυχο κοριτσάκι.

Δείτε το βίντεο

Νωρίτερα η 29χρονη μητέρα, απολογήθηκε στον ανακριτή στο δικαστικό μέγαρο Βέροιας και κρίθηκε προφυλακιστέα.

Η 29χρονη ισχυρίζεται ότι δε σκότωσε το μωρό της αλλά το εγκατέλειψε, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Σύμφωνα με την απολογία της το βρέφος μπουσούλησε μόνο του κι έπεσε καθώς η ίδια είχε αφαιρεθεί από το κινητό της.

Ο εισαγγελέας δεν πείστηκε και διέταξε την προσωρινή της κράτηση, ενώ ζήτησε και το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό, ενώ διατάχθηκε και πραγματογνωμοσύνη.

Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι θα ζητήσει τη μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία με δόλο σε θανατηφόρα έκθεση αλλά και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ