Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια 23 Μαΐου 2023

Ενημερώθηκε: 23/05/23 - 01:15

Ζώδια: Μέρα της υπερβολής, όπου ο Άρης κάνει όψη τετραγώνου με τον Δία. Καλό είναι σήμερα να αποφύγουμε το ρίσκο, πάνω σε οτιδήποτε κατάσταση μας αφορά. Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού θα είναι αρκετά εκτεθειμένα αυτή την περίοδο, όπου αναζητούν ικανοποίηση, μέσα από την υλική και συναισθηματική τους ζωή.

Αυτό μπορεί να τους δημιουργήσει υπεραισιοδοξία, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.  

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία περίοδος που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Από την μια θα βουτάτε στα βαθιά νερά των συναισθημάτων σας, από την άλλη θα χαλαρώνετε για λίγο τις επιθυμίες σας, σαν να πρόκειται να αλλάξουν πράγματα που η καλή διαχείριση είναι το Α και το Ω.   

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα υπάρχει ένα αυξημένο επίπεδο αισιοδοξίας, όπου σας γεμίζει με πολλές υποχρεώσεις. Γεγονότα από το παρελθόν, έρχονται να σας θυμίσουν την κακή συμπεριφορά κάποιων δικών σας ατόμων. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το υποσυνείδητο σας είναι πλούσιο και γεμάτο από πνευματικές αναζητήσεις. Άλλοι ίσως καταλάβετε ότι ήρθε ο καιρός να βάλετε τα πράγματα που σας αφορούν σε μία τάξη. Προσοχή σε κάποιες σκέψεις σας, που δεν έχουν θετικό αποτέλεσμα για σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή αυτή την περίοδο στην διαχείριση των χρημάτων σας, όπου αν προσπαθήσετε να ρισκάρετε, θα έχετε σίγουρα απώλεια στα υλικά σας αγαθά. Οι διατροφικές σας συνήθειες, μάλλον θα αλλάξουν.    

ΛΕΩΝ

Η υπερβολή είναι το χειρότερο που μπορεί να κάνετε αυτές τις μέρες. Προσοχή να μην πληγώνετε τους άλλους και ιδίως πρόσωπα που στηρίζουν εσάς και τα όνειρά σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δική σας ενέργεια έχει αρχίσει και περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό. Προσοχή στα ατυχήματα και σε κάθε επικίνδυνη δραστηριότητα, που έχει μία παρασκηνιακή λειτουργία. 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους, ώστε να μην δημιουργηθούν έντονες ανισορροπίες, προστριβές και εγωιστικές τάσεις με το φιλικό σας περιβάλλον.  Επίσης να είστε επιφυλακτικοί με θέματα που αφορούν τους οικονομικούς σας πόρους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υπερβολή σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και η τάση σας να εξουσιάσετε και να πετύχετε επαγγελματικά, θα σας βάλουν στην διαδικασία να βλέπετε κάποια λάθη, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Καλό είναι να μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις, για τα επαγγελματικά σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν πρέπει να κερδίσετε κάτι, αυτό θα πρέπει να γίνει με ήρεμο τρόπο. Νομικές και άλλες υποθέσεις θα έχουν έντονα αποτελέσματα και μάλιστα θα έχετε πολύ διαφορετική άποψη από τους άλλους, κάτι που θα σας βάζει συνεχώς απέναντι τους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συγκρούσεις αυτές τις μέρες δεν θα λείψουν, οπότε και μην ψάχνετε πάντα να βρίσκετε τρόπους ώστε να είστε αυτοί που θα έχουν τον τελευταίο λόγο. Προσοχή στις άσκοπες αγορές, αλλά και σε οτιδήποτε θα σας κάνει να νιώσετε για λίγο καλά, ενώ οι ανάγκες σας είναι καθαρά συναισθηματικές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η εποχή των αλλαγών και η διάσπαση στις σχέσεις σας είναι θέμα χρόνου, αν δεν έχετε δουλέψει για αυτές. Αν πρέπει να κάνετε την θέση σας πιο ξεκάθαρη σε οικογενειακές καταστάσεις, είναι μια χρονική στιγμή που δυστυχώς εμπεριέχει πολύ ρίσκο στην κάθε σας απόφαση. 

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε πολύ επικοινωνιακοί, αλλά αυτό δεν είναι πάντα καλό για το αποτέλεσμα των καταστάσεων. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να μετακινηθείτε, αλλά χωρίς να κάνετε σωστή διαχείριση των εξόδων σας. Η σωματική υπερπροσπάθεια και οι υπερβολές θα σας βλάψουν, αν δεν κρατάτε ένα κοντρόλ σε οτιδήποτε πρέπει να  υπάρχει ισορροπία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ