ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η Άφιξη...έφτασε!

 
ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η Άφιξη...έφτασε!

Ενημερώθηκε: 08/12/16 - 12:22

Της Εύας Μαρδά

Πώς να πάει καλά το Σαββατοκύριακο, αν την Πέμπτη δεν έχεις πάει Σινεμά; Δεν έχει γιατί και πώς! Σήμερα πείθουμε το αμόρε μας, τον κολλητό μας, την αδερφή μας και πάμε κινηματογράφο να απολαύσουμε τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την Πέμπτη. Καλά, όλες δεν γίνεται να τις δούμε, για αυτό στις παρουσιάζουμε παρακάτω για να διαλέξεις την καταλληλότερη για σένα!

Office Christmas Party

Όταν η επικεφαλής μιας εταιρείας (Τζένιφερ Άνιστον) αποφασίζει να κλείσει το τμήμα του αδελφού της, εκείνος πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τους συναδέλφους του για να εντυπωσιάσουν έναν υποψήφιο πελάτη και να κλείσουν μια μεγάλη συμφωνία, που μπορεί να σώσει τις δουλειές τους. Τι αποφασίζουν να κάνουν για να τον εντυπωσιάσουν; Να διοργανώσουν ένα επικό πάρτι για τα Χριστούγεννα! Φυσικά, το πάρτι γρήγορα ξεφεύγει κάθε ελέγχου και οι παριστάμενοι γίνονται μάρτυρες μιας ξεκαρδιστικής καταστροφής...Η κωμωδία της εβδομάδας αν δεν το κατάλαβες.

Η Οδύσσεια

Η οδύσσεια του μεγαλύτερου θαλασσοπόρου του 20ου αιώνα από τη Μεσόγειο και τη Νότιο Αφρική μέχρι την Ανταρκτική, με το θρυλικό σκάφος "Καλυψώ" και όλες οι συγκρούσεις και τα πάθη εντός και εκτός ταξιδιού, περιγράφονται σε μια μαγευτική ταινία που θα συγκινήσει και θα εντυπωσιάσει. Μια ταινία του Ζερόμ Σαλ που πρέπει να δεις.

Arrival

12 μυστηριώδη διαστημόπλοια με εξωγήινους επιβάτες προσγειώνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας. Μία ομάδα ειδικών επιστημόνων συνιστάται για να ερευνήσει το συμβάν. Ανάμεσά τους, η Λουίζ Μπανκς, μια γλωσσολόγος που καλείται να βοηθήσει στην επικοινωνία με τους εξωγήινους ενώ ο χρόνος πιέζει και ο κόσμος απειλείται με έναν παγκόσμιο πόλεμο. Η Λουίζ θα πρέπει να πάρει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο όχι μόνο την ζωή της αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα. H Amy Adams στην ταινία της εβδομάδας.

Οι εξομολογήσεις

Μια συνάντηση των G8 πραγματοποιείται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη γερμανική ακτή. Οι πιο ισχυροί του κόσμου συζητούν για να θεσπίσουν σημαντικές διατάξεις που θα επηρεάσουν βαθιά την παγκόσμια οικονομία. Ενας από τους επισκέπτες είναι ένα μυστηριώδης Ιταλός μοναχός, που προσκλήθηκε από τον Ντάνιελ Ρος, τον διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Θέλει να εξομολογηθεί κάτι στον μοναχό εκείνο το βράδυ, μυστικά. Το επόμενο πρωί, ο Ρος βρίσκεται νεκρός... O Ρομπέρτο Αντο και ο Τόνι Σερβίλο επιστρέφουν μετά το «Viva La Liberta» για μια πολιτική σάτιρα θρησκευτικής... εξομολόγησης. Εκπληκτικό σύμφωνα με ιταλικά μέσα.

Αμερικάνικο Ειδύλλιο

Ο Σίμουρ «Σουηδός» Λιβόβ, ένας κάποτε θρυλικός αθλητής του Λυκείου που είναι σήμερα επιτυχημένος επιχειρηματίας, παντρεμένος με την Ντόουν, μια πρώην βασίλισσα ομορφιάς. Αλλά το χάος σιγοβράζει κάτω από το αψεγάδιαστο προσωπείο της ζωής των Λιβόβ. Όταν η αγαπημένη του έφηβη κόρη, η Μέρι, εξαφανίζεται, αφότου κατηγορηθεί για την διάπραξη μιας βίαιης πράξης, ο Σουηδός αφιερώνει τη ζωή του στο να την βρει και να επανενώσει ξανά την οικογένεια του. Αυτό που θα ανακαλύψει θα τον ταρακουνήσει, εξαναγκάζοντας τον να δει κάτω από την επιφάνεια και να αντιμετωπίσει το χάος που δίνει σχήμα στον κόσμο γύρω του. Μια ταινία για τις τέλειες οικογένειες που δεν είναι καθόλου τέλειες.

Creepy

Ο πρώην ιδιωτικός ντετέκτιβ, Τακακούρα, δέχεται τηλεφώνημα από έναν παλιό του συνάδελφο που του ζητά να εξετάσει την άλυτη υπόθεση μίας αγνοούμενης οικογένειας, που συνέβη έξι χρόνια πριν. Ταυτόχρονα, ο Τακακούρα μετακομίζει σε νέο σπίτι μαζί με τη γυναίκα του. Ο καινούριος τους γείτονας, Νισίνο, έχει μία άρρωστη γυναίκα και μία νεαρή κόρη. Μία μέρα, η κόρη, Μίο, λέει στον Τακακούρα πως αυτός ο άνδρας δεν είναι ο πατέρας της, αλλά κάποιος άγνωστος. Ο Κιγιόσι Κουροσάουα σε ένα καθαρόαιμο θρίλερ για όλα όσα (τρομακτικά) συμβαίνουν στη διπλανή πόρτα του σπιτιού σου. Αν σου αρέσει το Κινέζικο, όχι φαγητό, αλλά production, τότε εδώ είσαι.

90 Χρόνια ΠΑΟΚ

Μια συνάντηση των G8 πραγματοποιείται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη γερμανική ακτή. Οι πιο ισχυροί του κόσμου συζητούν για να θεσπίσουν σημαντικές διατάξεις που θα επηρεάσουν βαθιά την παγκόσμια οικονομία. Ενας από τους επισκέπτες είναι ένα μυστηριώδης Ιταλός μοναχός, που προσκλήθηκε από τον Ντάνιελ Ρος, τον διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Θέλει να εξομολογηθεί κάτι στον μοναχό εκείνο το βράδυ, μυστικά. Το επόμενο πρωί, ο Ρος βρίσκεται νεκρός... O Ρομπέρτο Αντο και ο Τόνι Σερβίλο επιστρέφουν μετά το «Viva La Liberta» για μια πολιτική σάτιρα θρησκευτικής... εξομολόγησης. Για τους φανατικούς.

Αγάπη, Αγάπη, Αγάπη

Η Στέλλα, μια σαραντάρα γυναίκα, μετά το θάνατο του άντρα της σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, που τα αίτιά του έμειναν αδιευκρίνιστα από την αστυνομία, δίνει παραστάσεις sex show σε έναν παλιό κινηματογράφο τέχνης, που έχει μετατραπεί σε στριπτιζάδικο, προκειμένου να επιβιώσει με την νεαρή κόρη της, την Φανή. Εκεί θα την γνωρίσει ένας γερασμένος πια playboy, ο Νίκος, που περιφέρεται μόνος, παρατημένος από την γυναίκα του, αλλά και τον γιο του, τον Έκτορα, ο οποίος μόλις έχει παντρευτεί. Ο Νίκος θα αγαπήσει την Στέλλα ακαριαία, απόλυτα, απεγνωσμένα. Και θα την διεκδικήσει. Όμως τα παιδιά τους, η Φανή κι ο Έκτορας, θα διεκδικήσουν κι αυτά το μερίδιό τους από την αγάπη. Γιατί η Φανή, που δεν έχει αποδεχτεί τον θάνατο της πατέρα της, έχει γίνει πλέον επιθετική, ατίθαση, εκρηκτική. Και κυρίως ερωτική. Με τον κάθε άντρα. Και με όλους. Αλλά και ο Έκτορας, εγκαταλειμμένος από την μητέρα του, γίνεται μέρα με την μέρα ένας βίαιος και απρόβλεπτος άντρας. Τους λείπει η αγάπη και την θέλουν όσο τίποτα δική τους. Μόνο δική τους. Η ελληνική πρόταση της εβδομάδας.


Oκτώ ταινίες. Οκτώ λόγοι να πας Σινεμά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μάνα θα πάω στο Χόλιγουντ: Κόσμε πήγαινε στο Θέατρο Ιλίσια!

Κριτική για τον "Doctor Strange": Είναι όντως περίεργος

Κριτική για τον Λογιστή (Accountant): Πήγαινε να τον δεις, μην πας για τα λογιστικά σου

Κριτική για "Μις Πέρεγκριν: Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά": Μάπα

Suicide Squad: Η ομάδα αυτοκτονίας τα έχει όλα και δεν έχει και τίποτα

Χθες είδαμε το Warcraft και ήταν αριστούργημα

Είδαμε το "Nice Guys" και είναι όντως καλά παιδιά!