Προ των πυλών της ΑΕΚ βρίσκεται ο πολύπειρος Πορτογάλος διεθνής, Ζοάο Μάριο, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγη ώρα.
Ο 32χρονος άσος έρχεται στην Ένωση από την Μπεσίκτας, στην οποία ήταν βασικός ως τώρα. Ωστόσο η απόλυση του Σόλσκιερ και η έλευση του Γιαλτσίν, άλλαξαν το κλίμα στην ομάδα, με αποτέλεσμα ο Ζοάο Μάριο να ζητήσει να αποχωρήσει καθώς δεν ταίριαξε με τον νέο προπονητή.
Η ΑΕΚ και ο Ριμπάλτα ενημερώθηκαν γι’ αυτή την εξέλιξη και υπήρξε άμεση επαφή, δεδομένου ότι ο Μάρκο Νίκολιτς έδωσε το «οκ». Ο Νίκολιτς μάλιστα, είχε τον παίκτη και στη Λοκομοτίβ και μάλιστα ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας την εποχή εκείνη.
Ο Σέρβος κόουτς υπολογίζει τον Ζοάο Μάριο κυρίως για τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και η απόκτησή του ολοκληρώνεται καθώς θεωρήθηκε τεράστια ευκαιρία. Άλλωστε πρόκειται για έναν έμπειρο και άκρως ποιοτικό παίκτη, ο οποίος δεν είχε και θέμα να είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστα και να βοηθήσει μόνος στις εγχώριες διοργανώσεις.