Υπό μερικό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά στα Σπάτα – Στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού

 
σπατα

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 22/02/26 - 21:29

Μετά από τέσσερις ώρες σκληρής μάχης με τις φλόγες, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε στις αποθήκες επιχείρησης αθλητικών ειδών επί της Λεωφόρου Σπάτων. Αν και οι φλόγες απείλησαν άμεσα και γειτονικό κτίριο, η έγκαιρη επέμβαση των αρχών εμπόδισε την περαιτέρω εξάπλωση της φωτιάς, περιορίζοντας τη ζημιά.

Έρευνες για τα αίτια της φωτιάς

Παράλληλα με τις τελικές κινήσεις κατάσβεσης, στο σημείο έχει ήδη μεταβεί ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), το οποίο θα ερευνήσει τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην εκδήλωση της πυρκαγιάς στις 16:30 το απόγευμα.

Ανθρώπινες απώλειες: Ευτυχώς, δεν καταγράφηκε κανένας εγκλωβισμός ή τραυματισμός ατόμου.

Δυνάμεις: Στην επιχείρηση συμμετείχαν 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα, υποστηριζόμενοι από εθελοντές και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι δυνάμεις παραμένουν στο σημείο για την πλήρη κατάσβεση και τον έλεγχο τυχόν αναζωπυρώσεων, ενώ το προανακριτικό έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ