Η Τζένη Μελιτά μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη

 
Η Τζένη Μελιτά μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη

Ενημερώθηκε: 02/03/17 - 15:54

Η Τζένη Μελιτά, που παρακολουθούμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο Πρω1νό του ΑΝΤ1, κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη στην εφημερίδα Real.

Έχεις «πιάσει» το τζακ ποτ στην προσωπική σου ζωή;

Έχω βρει τον Σπύρο - μιλάω γι' αυτόν όπου βρεθώ και όπου σταθώ. Κλείνουμε μαζί τρία χρόνια, μένουμε μαζί και είναι πολύ ξεχωριστός για τον λόγο ότι σπάνια βρίσκεις έναν τόσο ωραίο άντρα που να μην είναι ψωνισμένος. Έχει χιούμορ, είναι έξυπνος, είναι εντός χώρου και με καταλαβαίνει απόλυτα. Μου μαγειρεύει, μου καθαρίζει και με φροντίζει σε καθημερινή βάση.

Εσύ τι κάνεις για εκείνον;

Όταν εκείνος μαγειρεύει, εγώ του λέω αστεία για να γελάει και να περνάει ωραία.

Θα σε ενδιέφερε να κάνεις παιδί;

Ναι. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Υπήρξε μία περίοδος που έμεινα χωρίς δουλειά, έπεσα σε κατάθλιψη και έτσι αποφάσισα να κάνω πράγματα που μου αρέσουν, γι' αυτό ξεκίνησα σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού και πήγαινα εθελοντικά σε παιδικούς σταθμούς. Οταν κάνω τα δικά μου, θεωρώ ότι θα γίνω μια πολύ καλή και παιχνιδιάρα μαμά. Είναι λίγο νωρίς, θέλω πρώτα να πετύχω στη δουλειά μου. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα χτυπήσει το «καμπανάκι» μου και ελπίζω ο Σπύρος να είναι εκεί.