Επίθεση στο Λονδίνο: Υπέκυψε στα τραύματά της μια ακόμα γυναίκα

 
Επίθεση στο Λονδίνο: Υπέκυψε στα τραύματά της μια ακόμα γυναίκα

Ενημερώθηκε: 07/04/17 - 12:49

Στους 6 ανέρχονται, τελικά, οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στον εξωτερικό χώρο του βρετανικού κοινοβουλίου και στην γέφυρα του Ουέστμινστερ, αφού υπέκυψε τελικά μια γυναίκα που είχει τραυματιστεί. Ανάμεσά τους είναι και ο δράστης.

βρετανικής αστυνομίας

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της , μια γυναίκα που τραυματίστηκε στην επίθεση στο Γουεστμίνστερ στις 22 Μαρτίου, υπέκυψε στα τραύματά της.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως πιστεύει ότι η γυναίκα, που εξέπνευσε χθες, είναι η Αντρέεα Κριστέα, ρουμανικής καταγωγής που επισκεπτόταν το Λονδίνο όταν πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Τάμεση

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα έπεσε στον από την Γέφυρα του Γουέστμινστερ αφού παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Χαλίντ Μασούντ.

Το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια, σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσίευσε στο Twitter η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου.

Οι δύο Έλληνες που δηλώθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία για τη βομβιστική ενέργεια του Λονδίνου είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες τραυματίες» είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Οι τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση ανήλθαν στους 40.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aιματηρή επίθεση στο Λονδίνο: Πέντε νεκροί και 40 τραυματίες από την (Φωτό και βίντεο)

Λονδίνο: Εικόνες που σοκάρουν - Αιμόφυρτοι άνθρωποι στους δρόμους (ΦΩΤΟ)

Σύγχυση για Ελληνες τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο