Καταδίκη του πολιτικού κόσμου για την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο

 
Ομόφωνη καταδίκη από κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου

Ενημερώθηκε: 25/05/17 - 21:33

Την ομόφωνη καταδίκη από κυβέρνηση και αντιπολίτευση προκάλεσε η τρομοκρατική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στον «Ευαγγελισμό».

πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,

«Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν», δήλωσε μέσω Twitter ο ο οποίος βρίσκεται στην κλειστή σύνολο των ηγετών του NATO αλλά ενημερώθηκε για το περιστατικό.

«Κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα πρέπει να αντιληφθούμε ότι η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας πρέπει να αποτελέσει πρώτη πολιτική προτεραιότητα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στον «Ευαγγελισμό».

Εξέφρασε την οργή και την οδύνη του για το άνανδρο τρομοκρατικό χτύπημα, σημειώνοντας πως οι δράστες είναι εχθροί της τρομοκρατίας. Ευχήθηκε στον κ. Παπαδήμο και τους συνοδούς του ταχεία και πλήρη ανάρρωση,

Για άνανδρη επίθεση που δεν θα κάμψει το ηθικό μας έκανε λόγο και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος έσπευσε στον «Ευαγγελισμό» είχε συναντηθεί με τον κ. Παπαδήμο λίγο πριν την έκρηξη.

«Η σημερινή επίθεση επιβάλλει τη λήψη πρόσθετων μέτρων. Πολίτες και πολιτικές δυνάμεις του τόπου, πρέπει να παραμείνουμε αποφασιστικοί και ενωμένοι στο θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας», δήλωσε από την πλευρά της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ αναφέρει ότι «τέτοιου είδους ενέργειες, πέραν από το προβοκατόρικο και δολοφονικό χαρακτήρα τους, υπηρετούν σκοπιμότητες».

Πρέπει να σκεφτούμε τι οπλίζει τα χέρια των δολοφόνων, δήλωσε, φτάνοντας στον «Ευαγγελισμό», ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Σημείωσε πως «το μίσος και ο διχασμός που σπέρνουν κάποιοι στην κοινωνία έχει αποτέλεσμα» ορισμένοι να νομίζουν ότι μπορούν να στοχοποιήσουν και να δολοφονήσουν ανθρώπους, προσέθεσε.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε ανακοίνωση τους, εκφράζουν τον αποτροπιασμό, τους επισημαίνοντας ότι κάθε πράξη βίας είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα.

Με τη διοίκηση του νοσοκομείου επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος,ενώ το ίδιο έπραξε και ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στον Ευαγγελισμό, τέλος, μετέβη και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.


Σχετικά Θέματα:

Λουκάς Παπαδήμος: Η πρώτη μαρτυρία... Άνθρωποι πλημμυρισμένοι στα αίματα

Στο χειρουργείο ο Λουκάς Παπαδήμος μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο του!

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου στην οδό Μάρνη-Τραυματίας ο πρώην Πρωθυπουργός

Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού

Γ. Στουρνάρας: Άνανδρη η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο

Κ. Μητσοτάκης: Καταδικάζω με οργή την άνανδρη τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού