Survivor: Οι πρώτες αποκαλύψεις του νικητή Γιώργου Αγγελόπουλου

 
Survivor: Οι πρώτες αποκαλύψεις του νικητή Γιώργου Αγγελόπουλου

Ενημερώθηκε: 07/07/17 - 09:37

Είναι λογικό πως με το τέλος του Survivor όλοι θα κρέμονταν από τα χείλη του παίκτη που μπήκε στις καρδιές όλων και ξεσήκωσε τσουνάμι υποστήριξης, τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μετά από 5 μήνες στο παιχνίδι, ο Ντάνος αποκαλύπτει την δική του εκδοχή τον έδιωξαν οι Μαχητές στους Διάσημους και αναφέρει μια διαμάχη που δεν είδαμε ποτέ.

αποχωρήσει

αντιδρούσα

Παράλληλα ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογείται και τα πρώτα συναισθήματα που είχε όταν ψήφισε η ομάδα του για να . «Όταν με ψήφισαν να πάω στην άλλη ομάδα μου φάνηκε περίεργο. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που πελαγώνει ή πανικοβάλεται. Μου αρέσει πάντα να αντιλαμβάνομαι σωστά τα πράγματα γιατί σε βοηθάει για τη συνέχεια. Ίσως για αυτό ήμουν ανέκφραστος. Δεν αμέσως γιατί ήθελα να το ζυγίσω λίγο, γιατί γίνεται. Γιατί μόνο έτσι, αν έχεις μια σωστή αντίληψη μπορείς να το αντιμετωπίσεις και να τοποθετηθείς.»

κάμερες

ποδόσφαιρο

συμπαικτών

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έμαθε πως κατηγορήθηκε ότι ήταν απόμακρος και έδειχνε ηγετικές τάσεις. «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μόνο μία ημέρα με μαζί. Η εμπειρία μου ήταν μηδαμινή από κάμερες τέτοιες. Γιατί με το είχαμε κάμερες και τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αλλά άλλο να έχεις δύο κάμερες κι άλλο 40 και 70 γύρω γύρω. Ηγετικές τάσεις... αν ήμουν στη θέση των μου θα ήθελα να δω περισσότερα γεγονότα. Εγώ θυμάμαι δύο πράγματα.»

Όταν ενοχλήθηκε από τον Κ. Αναγνωστόπουλο στο φαγητό

Αναγνωστόπουλο

ξενοδοχείο

φαγητό

«Το ένα ήταν με τον που ήμασταν την πρώτη μέρα στο στον Άγιο Δομίνικο που συστηνόμασταν και ήταν να μπούμε στο παιχνίδι. Με ενόχλησε τότε ότι ενώ περιμέναμε όλοι να φάμε και μας είχαν σερβίρει, κατέβηκε έφαγε χωρίς να περιμένει τη σειρά την ανάλογη και ξαναέφυγε από το τραπέζι. Γενικά εγώ με το , το πως θα φάμε και όλα αυτά είμαι λίγο πιο ρομαντικός, πιο παραδοσιακός.»

Όταν διαφώνησε και πάλι με τον Κώστα στο σκάφος και ο τσακωμός

Survivor

Ο Σκιαθίτης νικητής του αναφέρθηκε και στην λεκτική διαμάχη που είχε με τον Κώστα Ανανγνωστόπουλο στο σκάφος, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δηλώνει πως το θέμα έχει λυθεί, ενώ η παρέμβαση του τότε ήταν για την ασφάλεια των συμπαικτών του.

Σύμφωνα με τον Γ. Αγγελόπουλο η εμπειρία του από την ενασχόληση του με το wakeboard γνωρίζει πως πρέπει να μοιράζεται το βάρος όπως σημειώνει πως είπε σε κάποιους να μετακινηθούν για να πηγαίνει πιο ομαλά το σκάφος, μέχρι που εξερράγη ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

διαμάχη

Όπως υπογραμμίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κι εκεί ο Κώστας μου την είπα λίγο απότομα που θεωρώ ότι δεν είχα δώσει ούτε το δικαίωμα να μου πει κάτι τόσο απότομα, ούτε θα το δεχόμουν γιατί λέω για ποιο λόγο. Μου είπε άσε να μιλήσει ο καπετάνιος, αλλά με πολύ άσχημο τρόπο και θεώρησα ότι κάτι πάει να γίνει εδώ. Κι επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στον αέρα, είχαμε μια λεκτική . Αν αυτό έκρινε η ομάδα των Μαχητών ότι ήταν ηγετικές τάσεις, εγώ υπερασπίστηκα σε μια διαμάχη λεκτική τον εαυτό μου και θεώρησα παραδοσιακά να φάμε όλοι μαζί και με ενόχλησε. Είναι για εμένα πιο ωραίο να το λες, παρά να το κρύβεις μέσα σου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

YFSF: Το ντεκολτέ της Κοκκίνου άναψε φωτιές (ΒΙΝΤΕΟ)

YFSF: Απίθανος Ματιάμπα στο χιτ του καλοκαιριού (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα μετά την αποχώρησή του