Survivor: Τι θα γίνει τελικά με το Survivor 2

 
Survivor: Τι θα γίνει τελικά με το Survivor 2

Ενημερώθηκε: 07/07/17 - 10:05

Μια επιτυχία δίχως προηγούμενο αποτέλεσε το Survivor με τον σταθμό του ΣΚΑΪ να ετοιμάζεται ήδη για την νέα χρονιά προγραμματίζοντας πως θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί καλύτερα τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Άλκηστις Μαραγκουδάκη

καναλιών

Η αποκάλυψε το πλάνο του σταθμού για την νέα σεζόν και το δίλημμα για το αν θα ξεκινήσει το Survivor 2 τον Οκτώβρη ή τον Φεβρουάριο. Όπως φαίνεται, ο προγραμματισμός των αντίπαλων αναμένεται να καθορίσει την μοίρα του ριάλιτι επιβίωσης.

Voice

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Δυο δείχνουν να είναι τα ενδεχόμενα για τον σταθμό. Να ανοίξει η χρονιά τον Οκτώβριο με Survivor 2 και να πάρουν την σκυτάλη και στο δεύτερο μισό, ή να ανοίξει η χρονιά με τα talent shows και να κλείσει με το Survivor 2.

αιτήσεις

παραγωγής

Το εκπληκτικό είναι πως οι που έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στον ΣΚΑΪ για το Survivor 2 έχουν ξεπεράσει τις 35.000 όπως αποκάλυψε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που σημείωσε πως πρώτα θα γίνει η επιλογή των Μαχητών. Όσον αναφορά τους Διάσημους, η κα Μαραγκουδάκη δήλωσε πως υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον, με επιθυμία της να είναι η συμμετοχή περισσότερων αθλητών και οι διάσημοι που θα αποτελέσουν την ομάδα να έχουν ευρεία αναγνωρισιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Οι πρώτες αποκαλύψεις του νικητή Γιώργου Αγγελόπουλου

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα μετά την αποχώρησή του

Ρούσσα Τσουκαλά: Η δικηγόρος που «τρέλανε» τον Γιάννη Σπαλιάρα