Σάλος με εφοριακό που φέρεται να έλυνε σταυρόλεξο ενώ περίμενε ουρά (ΦΩΤΟ)

 
Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον εφοριακό να λύνει εν ώρα υπηρεσίας σταυρόλεξο (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 10/07/17 - 19:48

Σάλος έχει προκληθεί από την ανάρτηση φωτογραφίας ενός εφοριακού στο Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου Κρήτης ο οποίος έλυνε... σταυρόλεξο ενώ - σύμφωνα με την καταγγελία πολίτη - περίμενε εξυπηρέτηση ουρά 20 ατόμων.

Στην καταγγελία αναφέρεται: ''Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες, στις 10.00 το πρωί. Έξω από το γραφείο περιμένει μια ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθούν. Στα γραφεία βρίσκονται τρεις υπάλληλοι. Οι δύο κυρίες, εξυπηρετούν κόσμο. Ο τρίτος υπάλληλος της παρέας λύνει σταυρόλεξο. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή εργάζονταν δύο στους τρεις υπαλλήλους. Τον τρίτο βέβαια που έλυνε σταυρόλεξο δεν τον διέκοψε κανείς. Τον άφησαν να λύσει το σταυρόλεξο με την ησυχία του, απαθανατίζοντας απλά τη στιγμή για να βγάλει ο καθένας από εμάς τα συμπεράσματά του.''

Εκείνη την ώρα, περίπου στις 10 το πρωί πριν από λίγες ημέρες, βρίσκονταν στα γραφεία τρεις υπάλληλοι. Οι δύο εξυπηρετούσαν τους πολίτες, αλλά ο ένας έλυνε σταυρόλεξο, σύμφωνα με την καταγγελία στην ιστοσελίδα neakriti.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλής, ζήτησε να επιβεβαιωθεί η ακρίβεια του δημοσιεύματος κι αν ισχύει, τότε να ξεκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ στέλνει το μήνυμα στους υπαλλήλους της Αρχής πως «πρώτα εκτελείτε και μετά βγαίνετε παραπονούμενοι». Με μια μακροσκελή εγκύκλιο λίγο ως πολύ τονίζει ότι οι συνεπείς θα επιβραβεύονται ενώ ο πέλεκυς θα πέφτει βαρύς στους αμελείς και διεφθαρμένους.