Αλαφούζος, Γιαννακόπουλος, Θύρα 13 και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

 
Αλαφούζος, Γιαννακόπουλος, Θύρα 13 και στη μέση ο Παναθηναϊκός

Ενημερώθηκε: 31/08/17 - 13:19

Μπορεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, να προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς (έκλεισε ο Μουνιέ, έρχεται ο Χίλιεμαρκ), όμως το τοπία στα διοικητικά των "πράσινων" παραμένει θολό και το "αύριο" της ομάδας, αβέβαιο.

επεξεργάζεται ένα σχέδιο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρουσιάζεται έτοιμος να πραγματοποιήσει δυναμικό "μπάσιμο" στην ΠΑΕ, καθώς τον τελευταίο καιρό ώστε να... κουβαλήσει μαζί και την ΚΑΕ.

Το επιτελείο του ισχυρού άνδρα του "Εξάστερου" πασχίζει καθημερινώς να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου όταν θα καταθέσει την επίσημη πρόταση, στον Γιάννη Αλαφούζο να είναι ο ίδιος πανέτοιμος να τρέξει την ΠΑΕ.

σκληρή ανακοίνωση

Παράλληλα, με τα σενάρια περι εμπλοκής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ, με αφορμή την κατάσταση στους "πράσινους", οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, εξέδωσαν , κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Σε αυτή αναφέρουν μεταξύ άλλων, πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι πολιτικό κόμμα, ούτε γραφείο τύπου και κατηγορούν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, πως συμμάχησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο "πολεμούσε τόσα χρόνια...".

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και η στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Γιάννη Αλαφούζο με αφορμή ένα σχόλιο φιλάθλου του Πναθηναικού στο Instagram.

ποστάρισμά του, στο Instagram

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με , επέμεινε και σύγκρινε τις αποδοκιμασίες που έχει ο Γιαννακόπουλος με τις αντίστοιχες στον Αλαφούζο και τότε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ άφησε αιχμές για πρώην Πρόεδρο της ΠΑΕ (έχει τα γραφεία του στη Βασιλίσσης Σοφίας) και για μερίδα των οργανωμένων.

Πάντως, παρά τις εκκλήσεις άλλων χρηστών του Instagram για να αφήσει ανοιχτό παράθυρο για την ανάμειξη του στην ομάδα ποδοσφαίρου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέφυγε να σχολιάσει.