Ελένη Μενεγάκη: Μετά τα παιδιά... έπιασε τα σκυλιά! (ΦΩΤΟ)

 
Ελένη Μενεγάκη: Μετά τα παιδιά... έπιασε τα σκυλιά! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 15/09/17 - 22:58

Ελένη Μενεγάκη: Οι ριζικές αλλαγές στις στήλες της εκπομπής συνεχίζονται και η παρουσιάστρια τώρα «ψάχνει» σκυλιά!

Ελπίζοντας να κατακτήσει ξανά το κοινό της και να μπει δυνατά στο τηλεοπτικό «παιχνίδι» η παρουσιάστρια κάνει «refresh».

Μέσα από τις προσωπικές της σελίδες στα social media, η παρουσιάστρια ανακοινώνει τις νέες στήλες στην εκπομπή, όπως έκανε πριν λίγες μέρες με την στήλη για τα «ταλαντούχα παιδιά».

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

Ελένη

«Κατέκτησαν τις καρδιές μας, τώρα ήρθε η ώρα να κατακτήσουν και την τηλεόραση!? Η περιμένει τα πιο αξιαγάπητα τετράποδα, έτοιμα να μας πάρουν τα μυαλά!?

Αν και εσύ μεγαλώνεις έναν τετράποδο χνουδωτό ή φτερωτό star ήρθε η ώρα να τον αναδείξεις!

Κατέκτησαν τις καρδιές μας, τώρα ήρθε η ώρα να κατακτήσουν και την τηλεόραση!? Η Ελένη περιμένει τα πιο αξιαγάπητα τετράποδα, έτοιμα να μας πάρουν τα μυαλά!? Αν και εσύ μεγαλώνεις έναν τετράποδο χνουδωτό ή φτερωτό star ήρθε η ώρα να τον αναδείξεις! Στείλε μας με μήνυμα στη σελιδα μας στο facebook: EleniMenegakiTvOfficial , φωτογραφία με το ζωάκι σου και μπορεί να το δεις δίπλα στην Ελένη! #Eleni #EleniSocial #Pets #Cute #Stars

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni (@emenegaki_tvo) στις

Στείλε μας με μήνυμα στη σελιδα μας στο facebook: EleniMenegakiTvOfficial , φωτογραφία με το ζωάκι σου και μπορεί να το δεις δίπλα στην Ελένη!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η ανήλικη που απήχθη από τον πατέρα της και αναζητείται (ΦΩΤΟ)