Παπαγγελόπουλος: Λέει ψέματα η Ράικου – Έχω στοιχεία

 
papaggelopoulos

Ενημερώθηκε: 24/09/19 - 18:31

Novartis: Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος τον οποίο η Ελένη Ράικου φέρεται να κατονόμασε ως «Ρασπούτιν» υποστηρίζει ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς λέει ψέματα.

Μάλιστα προειδοποιεί: «Τα υπόλοιπα στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη». Σε δήλωσή του ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δηλώνει ότι είναι ψευδή όσα αποδίδονται στον ίδιο, σχολιάζοντας την χθεσινή κατάθεση της εισαγγελέως Ελένης Ράικου και τη διαβίβασή της στη Βουλή επειδή τον κατονομάζει ότι άσκησε πιέσεις και παρενέβη στο έργο της τονίζει ότι όλα όσα ισχυρίζεται.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου:

«Υπενθυμίζω ότι στην επιστολή παραίτησης της, η κυρία Ράικου δεν ανέφερε το παραμικρό για εμένα. Απεναντίας μίλησε για τον εντοπισμό 28 εκατομμυρίων ευρώ βρόμικου χρήματος, ενδεχομένως και σε πολιτικούς.

Μετά από 1,5 χρόνο εφηύρε τον «Ρασπούτιν» για αντιπερισπασμό. Αφού πέρασε κι άλλος ένας χρόνος, τόλμησε να αναφέρει το όνομα μου.

Όλα όσα ισχυρίζεται η κ. Ράικου για «Ρασπούτιν» είναι ψέματα. Έχω όλα τα στοιχεία για να το αποδείξω. Ήρθε η ώρα να αναλάβει τις ευθύνες της. Τα υπόλοιπα στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη».