Μυστική συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Π. Καμμένου - Τι συμφώνησαν

 
Μυστική συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Π. Καμμένου - Τι συμφώνησαν

Ενημερώθηκε: 16/10/18 - 08:00

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά εν όψει και του σημερινού υπουργικού συμβουλίου. Γευμάτισαν μαζί το μεσημέρι της Δευτέρας (15.10.2018) στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης. Μια συνάντηση που ήρθε μετά από ένα 48ωρο αναταράξεων στη συγκυβέρνηση, οι οποίες διαμορφώνουν περιρρέουσα ατμόσφαιρα διαζυγίου.

Ήταν 15:10 όταν ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε στην είσοδο της ΛΑΕΔ, στη συμβολή της Ρηγίλλης με τη Βασιλίσσης Σοφίας, για να υποδεχτεί τον πρωθυπουργό. Τρία λεπτά μετά, με χαλαρή διάθεση έφτασε και ο Αλέξης Τσίπρας μέσω της οδού Μουρούζη.

ΛΑΕΔ

Μάλιστα, η εφημερίδα Τα Νέα παρουσιάζει σήμερα (16.10.2018) και φωτογραφίες από τη στιγμή της άφιξης των δυο πολιτικών στη ΛΑΕΔ. Το γεύμα ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο έμεινε… μυστικό. Δεν είχε ανακοινωθεί ούτε από το Μαξίμου ούτε από το Πεντάγωνο.

όπως είπε στην ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός ήταν ενήμερος αλλά όχι σύμφωνος.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος, σύμφωνα με Τα Νέα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος επανέλαβαν τη συμφωνία που είχαν κάνει λίγο καιρό πριν: να προχωρήσουν μαζί στη συγκυβέρνηση έως τον Μάρτιο, όταν και αναμένεται να φτάσει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Να παραμείνει δηλαδή το «πολιτικό μορατόριουμ» που είχαν συμφωνήσει οι δυο τους λίγο πριν ο Πάνος Καμμένος φύγει για τις ΗΠΑ και μιλήσει για Plan B στο Σκοπιανό. Μια εναλλακτική πρόταση για την οποία,

ΛΑΕΔ

Το μενού

Για την ιστορία, το μενού περιελάμβανε: αγκινάρες α λα πολίτα, ρολό κοτόπουλο με ρύζι, πένες σουφλέ, σαρδέλα φούρνου με πράσινη σαλάτα, κοντοσούβλι με πατάτες τηγανιτές, πέρκα με πατατοσαλάτα και μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.