ΝΔ σε Γεροβασίλη: Ο Βαξεβάνης δεν είναι ιδιώτης, αλλά βραχίονας λάσπης

Κόντρα ΝΔ-Γεροβασίλη με αφορμή τη μήνυση Βαξεβάνη στην Σοφία Ζαχαράκη
Ενημερώθηκε: 03/09/18 - 23:46

Κι ενώ το θρίλερ με την μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη στην Σοφία Ζαχαράκη συνεχίζεται, η ΝΔ απαντά με σκληρό τρόπο στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το τηλεφώνημα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με την υποτιθέμενη σύλληψη της Σοφίας Ζαχαράκη, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι "η προσπάθεια εμπλοκής της κυβέρνησης στη διένεξη ενός ιδιώτη με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τουλάχιστον ατυχής". 

ΝΔ: Ο Βαξεβάνης δεν είναι ένας απλός ιδιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

"Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν είναι ένας απλός ιδιώτης, αλλά ο  βραχίονας λάσπης της κυβέρνησης. Σε ένα κράτος δικαίου η πολιτική κρίση δεν ποινικοποιείται. Δεν υπάρχει προηγούμενο στην μεταπολιτευτική ιστορία η αστυνομία να επιχειρεί να συλλάβει την εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης", τόνισε η ΝΔ και συνέχισε λέγοντας: 
 
Υ.Γ.  Παραπέμπουμε την κ. Γεροβασίλη σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Σε αυτό ο “ιδιώτης” Βαξεβάνης πανηγυρίζει τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με όλη την παρέα του Μαξίμου".