ΝΔ:Παρατείνει την προθεσμία εγγραφής μελών για τις εσωκομματικές εκλογές

 
Η Κεντρική Εφορευτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας παρατείνει την  προθεσμία ηλεκτρονικής εγγραφής για τις εσωκομματικές εκλογές

Ενημερώθηκε: 04/05/18 - 19:48

Η Κεντρική Εφορευτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής εγγραφής για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος λόγω μεγάλης συμμετοχής.

το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε , σημειώνει χαρακτηριστικά ότι οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ενώ δίνει και το επιπλέον χρονικό περιθώριο για την προθεσμία ηλεκτρονικής εγγραφής

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι εγγραφές για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για εκλογή προέδρων ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ καθώς και την ανάδειξη συνέδρων για το εκλογικό συνέδριο της ΝΔ έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Περισσότεροι από 140.000 πολίτες έχουν ήδη εγγραφεί μέσω της κάρτας μέλους ενώ 15.000 εξ αυτών είναι νέα μέλη του κόμματος. Πολίτες δηλαδή που δεν είχαν συμμετάσχει στις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου 2016 και εγγράφονται σήμερα για πρώτη φορά στη Ν.Δ.

Δεδομένης της μεγάλης συμμετοχής, η Κεντρική Εφορευτική επιτροπή αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής εγγραφής μέχρι αύριο 5 Μαΐου 2018. Η ηλεκτρονική διεύθυνση για την προμήθεια κάρτας μέλους ή την ανανέωση αυτής είναι η http://ekloges.nd.gr .