Ποιοι δημοσιογράφοι θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ

Ποιοι δημοσιογράφοι ενδέχεται να είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ
Ενημερώθηκε: 28/11/18 - 09:40

Πολλούς δημοσιογράφους θα περιλαμβάνουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές.

Ήδη για τον Δυτικό τομέα της Β' Αθηνών έχει ανακοινωθεί το όνομα του αθλητικογράφου Αντώνη Πανούτσου και για την Καβάλα ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης.

Υποψήφιοι, μέχρι στιγμής, πρέπει να θεωρούνται ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Γιάννης Λοβέρδος, η Λίνα Κλείτου, ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, η Πηνελόπη Γαβρά, η Σύνθια Σαπίκα (από την ΕΡΤ3), η αθλητικογράφος Σοφίας Αλατζά, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΚΟ της ΝΔ Σπύρος Καπράλος και ενδεχομένως ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου. Η υποψηφιότητα του Γιάννη Πρετεντέρη, που είχε ακουστεί, μάλλον δεν ισχύει.

Επίσης επανακάμπτουν, οι δημοσιογράφοι, πρώην βουλευτές και υπουργοί, Θόδωρος Ρουσόπουλος, οποίος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο τομέα της Β’ Αθήνας και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, άγνωστο μέχρι στιγμής σε ποιο τομέα της Β' Αθήνας, ενώ ο Αργύρης Ντινόπουλος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στα Βριλήσσια. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή της Φωτεινής Πιπιλή.

Αυτή τη στιγμή οι δημοσιογράφοι, που είναι βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ, είναι η Σοφία Βούλτεψη, ο Σίμος Κεδίκογλου, η Άννα Καραμανλή, ο Χρήστος Μπουκώρος, ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Γιάννης Ανδριανός, η Μαρία Σπυράκη και ο Γιώργος Κύρτσος.