Τέρμα τα ψέματα:Προς την Βουλή η δικογραφία για το αμαρτωλό C4I

Προς την Βουλή βρίσκεται το πόρισμα για το C4i, μετά την κατάθεση μάρτυρα-Το ΚΙΝ.ΑΛ θυμήθηκε τον ΠτΔ αλλά....ξέχασε τα όσα έχουν ξεκινήσει να καταλογίζονται στον Κώστα Σημίτη
Ενημερώθηκε: 23/11/18 - 19:32

Προς την Βουλή βρίσκεται το πόρισμα για το C4i, μετά την κατάθεση μάρτυρα, ο οποίος ενέπλεξε πρώην υπουργό και μέλος του ΚΥΣΕΑ.

Η δικογραφία έφυγε από το υπουργείο Δικαιοσύνης και όταν φτάσει στην Βουλή, θα βρεθεί σε μία ειδική αίθουσα, το 168, όπου και θα φυλάσσεται με ειδική φρουρά, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, 26 Νοεμβρίου, οπότε και είναι η πρώτη ολομέλεια

Όλο το ΚΥΣΕΑ Σημίτη παραπέμπεται στη Βουλή

 

Αμετανόητο το ΚΙΝ.ΑΛ για την επίθεση στον Προκόπη Παυλόπουλο

 

Την ίδια ώρα, η «µάχη» µεταξύ της κυβέρνησης και του ΚΙΝΑΛ συνεχίζεται, µετά την κίνηση των βουλευτών του δεύτερου να στοχοποιήσουν ανοιχτά τον Προκόπη Παυλόπουλο, ζητώντας τη διαβίβαση του παραπεµπτικού βουλεύµατος για την παραλαβή του C4i στη Βουλή αλλά και στην Αρχή για το ξέπλυµα βρώµικου χρήµατος, προκειµένου να ανοίξουν οι λογαριασµοί τόσο του ίδιου όσο και των τότε υπουργών Χ. Μαρκογιαννάκη και Β. Πολύδωρα.

Αίτημα να κληθούν πρώην υπουργοί για το C4I

 

Το ΚΙΝ.ΑΛ θυμήθηκε τον ΠτΔ αλλά....ξέχασε τα όσα έχουν ξεκινήσει να καταλογίζονται στον Κώστα Σημίτη.

Ωστόσο, οι δύο τελευταίοι, έχουν κληθεί να καταθέσουν ως µάρτυρες ενώπιον του Τριµελούς Εφετείου Κακουργηµάτων. Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθονται 18 άτοµα για την υπόθεση της παραλαβής του έργου, µε κατηγορουµένους, µεταξύ άλλων, και τους εκπροσώπους της αµερικανικής εταιρείαςSAIC, η οποία ανέλαβε το έργο ασφαλείας των Ολυµπιακών Αγώνων.