Αιχμές Σάκη Παπαδόπουλου για τις σχέσεις Παππά - Πετσίτη

Αιχμές Σάκη Παπαδόπουλου για τις σχέσεις Παππά - Πετσίτη
Ενημερώθηκε: 15/04/19 - 10:20

Αιχμές για τον Νίκο Παππά για τις σχέσεις του με τον Μανόλη Πετσίτη αφήνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος σχολιάζοντας την ύπαρξη ή μη του ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα σκάνδαλα πολιτικής διαφθοράς, διασπάθισης και μαύρου πολιτικού χρήματος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε άρθρο του στα ΝΕΑ ότι «κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι διαθέτει το ηθικό πλεονέκτημα εάν δεν το αποδεικνύει η συμπεριφορά του, οι παρέες του, η στάση ζωής του» δείχνοντας και προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι ήταν φίλος του Μανώλη Πετσίτη.

«Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι "υπεράνω πάσης υποψίας" για δωροδοκία - για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες - για έλεγχο της περιουσιακής του κατάστασης και καταγγελιών για μίζες...» προσθέτει ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Παπαδόπουλος κρατά αποστάσεις για την υπόθεση Πετσίτη καθώς σε συνέντευξή του στον ΘΕΜΑ 104,6 είχε ζητήσει να δοθούν εξηγήσεις από όσους είχαν στενό φίλο τον Πετσίτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Ο Σάκης Παπαδόπουλος αμφισβητεί, το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για το ηθικό πλεονέκτημα γράφοντας ότι «κανένα κόμμα δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι κατέχει το ηθικό πλεονέκτημα. Ακόμα και εκείνα ποιυ θα μπορούσαν να το ισχυριστούν στο όνομα του τελικού τους πολιτικού σκοπού, οφείλουν να το αποδείξουν στη βάση των ενδιάμεσων στόχων τους, της τρέχουσας πολιτικής της, της ενότητας θεωρίας και πράξης».