Αιχμηρή ανακοίνωση Μαξίμου: Πραγματικός ηγέτης της Ν.Δ. ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Αιχμηρή ανακοίνωση Μαξίμου: Πραγματικός ηγέτης της Ν.Δ. ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ενημερώθηκε: 18/04/19 - 16:06

«Επιτέλους! Ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια» απαντά σε «αιχμηρή» ανακοίνωση του το Μαξίμου στις δηλώσεις του εφοπλιστή και στη Νέα Δημοκρατία, που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά να τοποθετηθούν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «ο γνωστός εφοπλιστής, εκδότης, και κατηγορούμενος "βγαίνει μπροστά" ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα "στημένα".

Διαβάστε σχετικά: 

«Βόμβες» Μαρινάκη για Τσίπρα και στελέχη της κυβέρνησης - Βολές κατά Πέτρου και οικογένειας Κόκκαλη

 

Η ΝΔ με αφορμή τη συνέντευξη του Β. Μαρινάκη

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

 

- Ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης και για μια σειρά άλλα εγκλήματα, αλλά εκτοξεύει απειλές ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος στην ιστορία Πρωθυπουργός που θα καταδικαστεί για "σκευωρία" εναντίον του. Τον ενημερώνουμε ότι πρέπει να περιμένει στη σειρά μετά τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη, γιατί προηγείται η δήθεν "σκευωρία" της Novartis.

- Χρηματοδοτεί τη Ν.Δ., έχει κουμπαριές με την οικογένεια Μητσοτάκη, στηρίζει με κάθε μέσο τη Δεξιά και την άκρα Δεξιά, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση ή με άλλο κόμμα.

- Έχει μετατρέψει τις εφημερίδες που ελέγχει σε όπλα τοξικού πολέμου κατά της Αριστεράς, αλλά δηλώνει ότι αυτός είναι που άφησε ελεύθερους τους δημοσιογράφους του να γράφουν τη γνώμη τους.

- Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει πλοίο του με ελληνική σημαία, αλλά δηλώνει πατριώτης και… Μακεδονομάχος».

Το γραφείο του πρωθυπουργού υποστηρίζει ότι «προφανώς, οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του, ενόψει και των εκλογών, έχουν την αξιοπιστία που τις προσδίδουν ο βίος και η πολιτεία του.

Ας είναι πάντως βέβαιος ότι την παλινόρθωση της σαπίλας που ονειρεύεται για να γλιτώσει, ως φανερός ηγέτης πλέον της Ν.Δ., δεν θα την επιτρέψει ο ελληνικός λαός».