Δημοτικές εκλογές 2019: Άνετη νίκη στον Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης

Δημοτικές εκλογές 2019: Άνετη νίκη στον Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης
Ενημερώθηκε: 27/05/19 - 01:24

Δημοτικές εκλογές 2019: Στον Πειραιά ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης προηγείται καθαρά με 45,31%, ενώ ο Νίκος Μπελαβίλας του ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτος με 14,55%, πολύ πίσω από τον δεύτερο, τον Νίκο Βλαχάκο (27,13%) .

Πειραιάς

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό έγιναν από πλήθος κόσμου και οπαδούς του Ολυμπιακού στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ο υποψήφιος και νυν δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε τα εξής:

"Πειραιώτες Πειραιώτισσες καλησπέρα. Ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου γι αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα γι αυτή την πρώτη νίκη.Την ευγνωμοσύνη μου την ικανοποίησή μου και να δηλώσω πιο δυνατός.Είναι πραγματικά συγκινητικό 4,5 χρόνια μετά την άσκηση διοίκησης, να ανεβάζουμε τα ποσοστά μας κατά 11 με 12 μονάδες να αναγνωρίζει ο κόσμος την προσπάθεια, να αναγνωρίζει ο κόσμος το δημοτικό έργο, να αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάναμε πέρα από κόμματα και περιχαρακώσεις ,να δώσουμε μια νέα πνοή στον Πειραιά.Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν και μας ψήφισαν.Να εκφράσω το σεβασμό μου και σε αυτούς που δεν μας επέλεξαν και τους καλώ όλους μαζί την επόμενη Κυριακή να κάνουμε μια πολύ μεγάλη νίκη για τον "Πειραιά Νικητή" για τον Πειραιά μας Είναι πραγματικά ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα για εμάς, είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στην ιστορία του δήμου Πειραιά .Θέλω να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω μία ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη μου και να ζητήσω να είσαστε μαζί μας για ακόμα 7 μέρες μέχρι την επόμενη Κυριακή για να κάνουμε την τελική μεγάλη νίκη".

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος δήλωσε:

«Την Παρασκευή το βράδυ σας είπα ότι ο Πειραιάς μίλησε, ότι ο Πειραιάς ψήφισε, ο Πειραιάς κέρδισε.Σήμερα ο Πειραϊκός λαός έδωσε  απαντήσεις, έδωσε απαντήσεις σε όλους τους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους

Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μία εβδομάδα να συνεχίσουμε τον ωραίο αυτόν αγώνα. Για την τελική μας νίκη. Αλλά ξέρετε μέχρι σήμερα δεν απάντησα σε πάρα πολλούς»