Η Θεία Κοινωνία του Κουμουτσάκου, τα «πυρά» Χαρδαλιά, το πάρτι στα social media και η... συγνώμη

 
Η Θεία Κοινωνία του Κουμουτσάκου, τα «πυρά» Χαρδαλιά, το πάρτι στα social media και η... συγνώμη

Ενημερώθηκε: 18/09/20 - 21:01

Ποικίλα αρνητικά σχόλια στα social media έχει προκαλέσει η ενέργεια του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου την ημέρα των γενεθλίων του και σε μια στιγμή μάλιστα που πανδημία βρίσκεται σε έξαρση και οι επιστήμονες προτείνουν την αποχή από τη Θεία Κοινωνία.

Είναι τέτοια η έκταση των σχολίων που ο κ. Κουμουτσάκος δέχτηκε ακόμη και τα πυρά, χωρίς ωστόσο να τον ονοματίζει, του Νίκου Χαρδαλιά για τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και τον δείχνουν να μεταλαμβάνει.

Ερωτηθείς σχετικά με το περιστατικό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σημείωσε ότι «όλοι Χριστιανοί είμαστε, απλά δεν έχουμε επιλέξει να κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» και συμπλήρωσε ότι «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν».

Από την πλευρά του, ο κ. Κουμουτσάκος σε ανάρτησή του στο twitter ανέφερε ότι λυπάται για την απόφασή του να κοινωνήσει και έκανε λόγο για «αυθόρμητη» και «ειλικρινή επιθυμία», ενώ τόνισε πως «δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας»

Στα δε social media και στα site η κριτική είναι δριμεία και στρέφεται τόσο προς τον κ. Κουμουτσάκο όσο και προς την κυβέρνηση. Το δείγμα που παραθέτουμε είναι αντιπροσωπευτικό:

tweet
tweet
tweet
tweet
tweet
tweet
tweet
tweet
tweet

https://t.co/YXNkCve3JS

#Θεία_Κοινωνία

#Κουμουτσακος

Κυβερνητική υποκρισία: Από τη μια νέα μέτρα και «ατομική ευθύνη» και απ' την άλλη... ο Κουμουτσάκος -

September 18, 2020