Κασσελάκης: «Όσοι προοδευτικοί δικηγόροι θέλετε να κινηθείτε νομικά κατά του Κούγια, στείλτε μου μήνυμα»

 
στεφ

Ενημερώθηκε: 19/06/24 - 21:41

«Απέναντι στην ακροδεξιά ρητορική μίσους, δεν γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστηκε «όσους δημοκρατικούς πολίτες βρέθηκαν από χθες όχι στο πλευρό μου, αλλά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, καταδικάζοντας τον Μεσαίωνα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει, ειδικότερα, ότι «ήρθε η ώρα ο Μεσαίωνας, που εκφράζουν οι Κούγιες αυτού του τόπου, να καταδικαστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη. Ήρθε η ώρα αυτός που συνδέει τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα με τη λέξη "χούντα" να πάρει την απάντησή του».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι «δεν είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Είναι ανάγκη της κοινωνίας να κερδίσει η ελπίδα ενός συμπεριληπτικού κόσμου απέναντι στη μισαλλοδοξία».

Το κάλεσμα Κασσελάκη σε δικηγόρους
Ο κ. Κασσελάκης καλεί τους «προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά», να στείλουν μήνυμα στους προσωπικούς λογαριασμούς του ή στο [email protected] «και μαζί να πάμε στη δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος».

Σημειώνει ότι όποια αποζημίωση κερδηθεί, θα τη δωρίσει σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών - «μιας και ο "ανδρισμός" του κακοποιητή προκάλεσε αυτήν την υπόθεση».

Εν είδει υστερόγραφου, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επεξεργάζονται τροπολογία για την αυστηροποίηση του πλαισίου περί ρατσιστικού λόγου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ