Μυτιλήνη: «Δικαιωμένος» από την επιλογή Στεφανή, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 
μητσοτάκης στεφανής

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 09/10/23 - 19:50

Γέμισε ο αύλειος χώρος της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη σήμερα στη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με το υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με το συνδυασμό «Νέα Δυναμική» Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος πέρασε πρώτος στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με 39,98% έναντι του σημερινού Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη με 33,81%.

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας Στεφανή πριν δυο μήνες στον ίδιο χώρο ο κ., Μητσοτάκης σημείωσε ότι τότε «ξεκινούσαμε ένα δρόμο που μπορεί να φάνηκε δύσκολος. Και πράγματι δεν ήταν εύκολη απόφαση. Σήμερα όμως αισθάνομαι περισσότερο παρά ποτέ δικαιωμένος γι' αυτή την επιλογή μας».

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος έφτασε στη Μυτιλήνη επιστρέφοντας από το ταξίδι του στη Βουλγαρία τόνισε πως «έχουμε καλή εμπειρία να κερδίζουμε εκλογές, είμαστε σίγουροι ότι και τώρα θα τα καταφέρουμε». Χειροκροτούμενος αναφέρθηκε στις επτά Περιφέρειες που ήδη κέρδισε η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη Κυριακή, αλλά όπως είπε «πρέπει να κερδηθούν περισσότερες». «Για να έχουμε», όπως είπε, «περιφέρειες στο ίδιο κεντρικό αναπτυξιακό μήκος κύματος με την Κυβέρνηση».

Στο βήμα τον Πρωθυπουργό διαδέχτηκε ο κ. Στεφανής, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να υπάρξει έξι μέρες ακόμα για τη νίκη στις εκλογές. «Νίκη που θα σημάνει μια αναπτυξιακή πορεία για τα νησιά του βορείου Αιγαίου σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής ασφάλειας».

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ