ΝΔ για τις αποκαλύψεις με την Βενεζουέλα: Ο Τσίπρας οφείλει να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες!

 
ΝΔ για τις αποκαλύψεις με την Βενεζουέλα: Ο Τσίπρας οφείλει να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες!

Ενημερώθηκε: 30/07/17 - 08:51

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις σημερινές αποκαλύψεις του «Ελεύθερου Τύπου» για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ - Βενεζουέλας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά και το σημερινό δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής”, ο κ. Τσίπρας είναι πολλαπλά εκτεθειμένος για τα μυστικά ταξίδια του κ. Παππά στη Βενεζουέλα, παρέα με τον ειδικό των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου.

Αρκετούς μήνες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της εφημερίδας για τη σχέση του κ. Παππά με τον κ. Αρτεμίου, δεν έχουν απαντηθεί τα δεκάδες ερωτήματα που έθεσε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις σχέσεις τους και τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού τους στη Βενεζουέλα, τον Αύγουστο του 2013.

Σήμερα, μαθαίνουμε κάτι ακόμη πιο σοβαρό.

Οι κ. Τσίπρας και Παππάς, τον Ιούλιο του 2013, δηλαδή ένα μήνα πριν το ταξίδι των κ. Παππά και Αρτεμίου, βρέθηκαν στη Μόσχα και συζήτησαν την πιθανότητα παροχής βοήθειας από τη Βενεζουέλα στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται να συμπληρώσει τα όσα έχουν υποστηρίξει τις τελευταίες ημέρες οι κ. Λαφαζάνης, Στρατούλης και Βαρουφάκης και εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Τσίπρα, που δεν μπορεί να κρύβεται άλλο.

Έχει υποχρέωση να ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν το μάρμαρο των πολιτικών επιλογών του και της παροιμιώδους ανικανότητας του.

Πρέπει, σήμερα κιόλας, να δεχθεί την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και να απαντήσει στα δεκάδες ερωτήματα και τον πραγματικό σκοπό των μυστικών ταξιδιών των κ. Παππά και Αρτεμίου στη Βενεζουέλα».

Σχετικά Θέματα:

Πρώην υπουργός του Μαδούρο "καρφώνει" τον Τσίπρα :Είχε σχέδιο για Grexit, θα προμηθευόταν καύσιμα από την Βενεζουέλα

Στρατούλης: Πέντε υπουργοί και 35 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θέλαμε Grexit το 2015

Αλέξης Τσίπρας: Σε έναν χρόνο βγαίνουμε από τα μνημόνια

Ο Γ. Βαρουφάκης «υπερασπίζεται» Γ. Στουρνάρα και Α. Σαμαρά

Αλ. Τσίπρας: Ο Γ. Βαρουφάκης ήταν η κατάλληλη επιλογή τότε για το υπ. Οικονομικών

Στην ομοβροντία καταγγελιών η κυβέρνηση σιωπά μετά τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη

Ο Αλ. Τσίπρας απάντησε για τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη και τα λάθη της κυβέρνησης

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάψει να σιωπά στις αποκαλύψεις Βαρουφάκη