Σάλος στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παπανώτα- Πυρά Μπεκατώρου για τις δηλώσεις του: Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει

 
Πυρά Μπεκατώρου για δηλώσεις Παπανώτα: Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει

Ενημερώθηκε: 18/04/24 - 13:17

Με αιχμηρή δήλωσε απάντησε η Σοφία Μπεκατώρου όσον αφορά στο ζήτημα του Δημήτρη Παπανώτα, οι δηλώσεις του οποίου για τις κακοποιημένες δηλώσεις προκάλεσαν σάλο.

«Ελπίζω το κόμμα θα κάνει την κίνηση που πρέπει στο θέμα Παπανώτα», δήλωσε στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά η υποψήφια ευρωβουλευτής και Ολυμπιονίκης, που ήταν η πρώτη που άνοιξε δημόσια την υπόθεση της γυναικείας κακοποίησης στην Ελλάδα.

«Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει. Να κάνει την κίνηση που πρέπει. Είμαι ήδη σε επικοινωνία με το κόμμα και περιμένω να τοποθετηθούν για το θέμα», ανέφερε.

Οι δηλώσεις Παπανώτα και η απάντησή του στις αντιδράσεις

Στις επίμαχες δηλώσεις, ο κ. Παπανώτας ακούγεται να λέει: «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα μια γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της».

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος χθες, ο κ. Παπανώτας μίλησε για σκόπιμη κοπτοραπτική σε αποσπάσματα δηλώσεών του, με σκοπό «να δημιουργήσουν πρόβλημα τόσο σε μένα όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Σήμερα, σε νέες δηλώσεις διευκρίνισε τα εξής: «Είναι κοπτοραπτική αυτό που παρουσιάστηκε». Μιλώντας στο «Πρωινό» ανέφερε: «Σε αντίστοιχα περιστατικά ήμουν ο μόνος που αντιδρούσε και δέχτηκα και εγώ επιθέσεις», ενώ άφησε αιχμές λέγοντας: «Τότε όλοι αυτοί δεν ξέρω πού ήταν».

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος εξήγησε ότι σκέφτηκε πως: «επειδή δεν είμαστε Ιράν και είμαστε Ελλάδα, αυτά τα θέματα έχουν λυθεί.Τις περίμενα τις επιθέσεις και θα συνεχιστούν μέχρι τις εκλογές. Έχω πολύ γερό στομάχι, όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που επιτίθενται», ανέφερε χαρακτηριστικά.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ