Σε επικοινωνιακό «πάγο» ο Θεοδωρικάκος λόγω Καλογρίτσα

 
 Σε επικοινωνιακό «πάγο» ο Θεοδωρικάκος λόγω Καλογρίτσα

Ενημερώθηκε: 22/08/16 - 08:44

Οι στενές σχέσεις του Τάκη Θεοδωρικάκου με τον Χρήστο Καλογρίτσα καθώς είναι συνέταιροι στην εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO έχουν προκαλέσει έντονη δυσφορία στο εσωτερικό της ΝΔ με αποτέλεσμα να αποφασιστεί, να σταματήσει τις εμφανίσεις στα ΜΜΕ που είχε αρχίσει να κάνει ο επικοινωνιολόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ήρθε σε δύσκολη θέση, όταν ο Κωστής Χατζηδάκης από το βήμα της Βουλής κατήγγειλε την κυβέρνηση για τα έργα που δίνει στον εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα ο οποίος διεκδικεί και τηλεοπτική άδεια, για να του απαντήσει ο Χρήστος Σπίρτζης για την συνεργασία που έχει ο Χρήστος Καλογρίτσας με τον επικοινωνιολόγο του αρχηγού της ΝΔ.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος που είχε διατελέσει και επικοινωνιολόγος του Κώστα Σημίτη και διατηρεί άριστες σχέσεις με το εκσυγχρονιστικό μπλοκ, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά όχι και των περισσοτέρων στελεχών της ΝΔ τα οποία διαφωνούν με την αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθεί η κεντροδεξιά παράταξη.

Είναι εκείνος που διαρρέει μέσα στον Αύγουστο πως η συσπείρωση της ΝΔ αγγίζει το 90% την ώρα που επικρατεί μεγάλη δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη τόσο στην υπόθεση Γεωργίου αλλά και για τα ανοίγματα του προς τα στελέχη που πρόσκεινται στον Κώστα Σημίτη. Όπως επίσης μετά από δική του πρόταση η ΝΔ ζήτησε από πολύ νωρίς πρόωρες εκλογές κάτι που όπως αποδείχθηκε της γύρισε μπούμερανγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ 22/8/2016: Βροχές και καταιγίδες

Ισχυρός τυφώνας κατευθύνεται στο Τόκιο, μεγάλα προβλήματα στις συγκοινωνίες

Πάταξη της φοροδιαφυγής με τη βοήθεια του facebook