Σήμερα η ομιλία του Κώστα Καραμανλή - Πως θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε σε livestream

 
Ομιλία Κώστα Καραμανλή

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ενημερώθηκε: 01/06/22 - 12:09

Αναφορές στα εθνικά θέματα, την προκλητική στάση της Τουρκίας και την κατάσταση στην Ευρώπη μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, αναμένεται να κάνει ο Κώστας Καραμανλής, απόψε στις 19:00, στην ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη»).

Οι αναφορές του πρώην πρωθυπουργού, τις οποίες θα παρακολουθήσουν πολλοί υπουργοί και δεκάδες βουλευτές, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς δεν είναι συχνές οι δημόσιες τοποθετήσεις του, (η τελευταία φορά ήταν το 2019).

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει να κρατηθεί αποφασιστική στάση στο τουρκικό αναθεωρητισμό, να χρησιμοποιηθούν, για την αντιμετώπισή του όλα τα όπλα, που έχει στην φαρέτρα της η χώρα, θα ασκήσει σκληρή κριτική σ’ εκείνους τους δυτικούς συμμάχους που για λόγους συμφερόντων κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην Αθήνα και την Άγκυρα και θα καυτηριάσει την στάση της ΕΕ στην αδυναμία ανταπόκρισής της στα προβλήματα των Ευρωπαίων πολιτών, που πληρώνουν το «μάρμαρο» από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η ομιλία του έμπειρου πολιτικού έχει ως θέμα η «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών» και γίνεται με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Θα μεταδοθεί livestream και από το thepressroom.gr, ενώ θα μπορεί κάποιος να την παρακολουθήσει στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://youtu.be/m8khzU3YKgQ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ