Σκληρή κριτική στην Ευρώπη και αποφασιστική στάση απέναντι στην Τουρκία αναμένεται να ζητήσει ο Κώστας Καραμανλής στην αυριανή του ομιλία

 
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ενημερώθηκε: 31/05/22 - 14:58

Σκληρή κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αναφορές στα εθνικά μας θέματα αναμένεται να κάνει ο Κώστας Καραμανλής στην αυριανή του ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής, (στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη», Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, στις 19:00). 

Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει να κρατηθεί αποφασιστική στάση στον τουρκικό αναθεωρητισμό και να χρησιμοποιηθούν, για την αντιμετώπισή του, όλα τα όπλα, που έχει στην φαρέτρα της η χώρα.

Η ομιλία του έμπειρου πολιτικού, που έχει ως θέμα η «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών» και γίνεται με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», αναμένεται με ενδιαφέρον και αναμένεται να την παρακολουθήσουν πολλοί υπουργοί και δεκάδες βουλευτές.

Η ομιλία θα μεταδοθεί livestream και μπορεί κάποιος να την παρακολουθήσει στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://youtu.be/m8khzU3YKgQ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ