«Σπαρτιάτες»: «Κωλοτούμπα» Στίγκα λίγο πριν την Εισαγγελία - Κάνει λόγο για... «παρεξήγηση» και καλεί πίσω τους διεγραμμένους βουλευτές

 
stigkas

Ενημερώθηκε: 04/09/23 - 23:19

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στο ακροδεξιό μόρφωμα «Σπαρτιάτες», με τον πρόεδρο Βασίλη Στίγκα να κάνει στροφή 180 μοιρών λίγες ώρες πριν την κατάθεσή του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μιλώντας περί... «παρεξήγησης» και καλώντας τους διαγραφέντες βουλευτές να επανενταχθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές, κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της ΚΟ, σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν από τη διαγραφή σας», αναφέρει σε αποψινή δήλωσή του ο Βασίλης Στίγκας, απευθυνόμενος στους τρεις διαγραφέντες βουλευτές, Ιωάννη Δημητροκάλλη, Χάρη Κατσιβαρδά και Ιωάννη Κόντη.

Σημειώνεται ότι ο Βασ.Στίγκας συγκάλεσε απόψε έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ στην οποία παραβρέθηκαν όλοι οι βουλευτές των «Σπαρτιατών».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του κόμματος σημειώνει στην δήλωσή του: «Στη σημερινή συνάντηση εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής στις 31 Αυγούστου, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη. Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας».

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι αύριο (Τρίτη), στις 10:00, ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" πρόκειται να καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, η οποία θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ